humöret det svajar.

Igår var ingen bra dag, jag orkade inte städa något. Knappt ens plocka undan efter oss när vi hade ätit.
Men idag känns som en bättre dag, så det finns nog energi till det idag, eller vad tror ni?! ;)

Jag påbörjade i alla fall projekt garderober i köket och kom en bit, vill ha ordning där så barnen lätt kan ta sina saker - där jag lätt ska kunna plocka in och ut både lera, färger och annat pyssel. För oftast är det därför dem inte får leka med leran, för jag har inte orken att ta ut det. Jag har inte ork att ta fram målarfärgerna eller pysslet för där är sånt kaos i skåpet.
Men nu är där minsann fint, och alla spelen ska med komma in i det skåpet tänkte jag. Så blir det lätt för alla i familjen att välja spel när det blir så. :D
Tanken är också att när vi ska göra vid Klaras rum, att det ska in mer saker där. för har vi alla pennor och papper framme så snor nog både lillasyster och lillebror det, vilket inte funkar.
tror nog att lego och andra smågrejer får flytta ner i källaren ett tag med, för det kommer inte heller funka att ha ute så de små kan ha fri tillgång till det.
Men först och främst inväntar vi Vincent och Melissas nya säng, den blev beställd igår så nu väntar vi med spänning. Planen är att Klara ska kunna sova inne hos Vincent och slippa sova ute i soffan när vi gör vid hennes rum.

åååååh. jag längtar så efter att få börja riva, välja och fixa. det ska bli så roligt. - dock inte riktigt lika taggad över att taket nog behöver målas minst 5gånger. haha!

Men ja. Idag är planerna inte så många mer än att jag verkligen får ta mig i kragen och lyfta upp huset igen. Här ser ut som ett bombnedslag. Så håll tummarna på att jag kan få Melissa att sova middag vid rätt tid, och att de andra två busarna är på min sida idag.

Nu däremot väntar frukost & sen massa bus.

Så taggad för event i helgen. Hoppas jag kan piffa till mig likt denna bilden. Den kvällen hade jag självförtroende. Den kvällen var jag snygg!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Elisa,
Vad härligt att få ordning bland alla saker! jag har en garderob att fightas med men jag skjuter bara upp det hela tiden.. 😊 Vad kul att göra om lite! Måla taket 5 gånger lät mycket dock haha. Hur kommer det sig?
elisamatilda.se
Nilla,
Hoppas det har gått bra med dina planer idag, glöm inte att ta det lugnt mellan alla sysslor. Ha det gott fina du <3
blankatorpet.blogspot.com
Sara,
Återhämtning är minst lika viktigt som att röja hemma. Du verkar ha fullt upp och med flera spännande förändringar på gång. Om det känns dig övermäktigt någon gång så föreställ dig hur det blir när allt är klart så blir det lättare att orka hela vägen fram!
onyourfeet.blogg.se
Mirre,
Skönt att du fick gjort ngn nytta, samt hoppas att du hann städa ngt idag så allt klaffade
sweetwords.se
charlottelinden.se,
Åh, känslan efter att man har städat och rensat i skåp eller garderober är SÅ skön! Efteråt förstår man aldrig varför man skjutit det framför sig så länge 😃 Haha.
charlottelinden.se
Fnulan,
Ja men nu när du är igång, då kan du lika bra komma hit till mig och fortsätta. När kommer du?
www.fnulan.se
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Låter som att du får en trevlig dag ändå. Det känns alltid bättre när det är klart. Även fast det är tråkigt att städa. Måste själv samla ihopp all min energi för att börja. Sedan går det som på rels. Men just att börja är så himla svårt! 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Kamilla,
fy för när orken och lusten försvinner. Igår hade jag en sådan dag. Planen såg helt annorlunda ut mot vad det blev. Sov gott.
kamillaskamera.com/
Emma,
asså människa.. DINA ÖGON! Dör va vackraaaa
www.madurban.se
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Vad kul med renovering 👌 Låter trångt med garedrober i köket, kan du inte visa hur det blev? 😊
nouw.com/aqpsjumper