humöret det svajar.

Igår var ingen bra dag, jag orkade inte städa något. Knappt ens plocka undan efter oss när vi hade ätit.
Men idag känns som en bättre dag, så det finns nog energi till det idag, eller vad tror ni?! ;)

Jag påbörjade i alla fall projekt garderober i köket och kom en bit, vill ha ordning där så barnen lätt kan ta sina saker - där jag lätt ska kunna plocka in och ut både lera, färger och annat pyssel. För oftast är det därför dem inte får leka med leran, för jag har inte orken att ta ut det. Jag har inte ork att ta fram målarfärgerna eller pysslet för där är sånt kaos i skåpet.
Men nu är där minsann fint, och alla spelen ska med komma in i det skåpet tänkte jag. Så blir det lätt för alla i familjen att välja spel när det blir så. :D
Tanken är också att när vi ska göra vid Klaras rum, att det ska in mer saker där. för har vi alla pennor och papper framme så snor nog både lillasyster och lillebror det, vilket inte funkar.
tror nog att lego och andra smågrejer får flytta ner i källaren ett tag med, för det kommer inte heller funka att ha ute så de små kan ha fri tillgång till det.
Men först och främst inväntar vi Vincent och Melissas nya säng, den blev beställd igår så nu väntar vi med spänning. Planen är att Klara ska kunna sova inne hos Vincent och slippa sova ute i soffan när vi gör vid hennes rum.

åååååh. jag längtar så efter att få börja riva, välja och fixa. det ska bli så roligt. - dock inte riktigt lika taggad över att taket nog behöver målas minst 5gånger. haha!

Men ja. Idag är planerna inte så många mer än att jag verkligen får ta mig i kragen och lyfta upp huset igen. Här ser ut som ett bombnedslag. Så håll tummarna på att jag kan få Melissa att sova middag vid rätt tid, och att de andra två busarna är på min sida idag.

Nu däremot väntar frukost & sen massa bus.

Så taggad för event i helgen. Hoppas jag kan piffa till mig likt denna bilden. Den kvällen hade jag självförtroende. Den kvällen var jag snygg!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Emma,
asså människa.. DINA ÖGON! Dör va vackraaaa
www.madurban.se
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Vad kul med renovering 👌 Låter trångt med garedrober i köket, kan du inte visa hur det blev? 😊
nouw.com/aqpsjumper
Emma
IP: 82.99.3.229