Hostattacker.

Godmorgon finisar! Hur är det med er idag? ☺️

Med oss är det väl sådär får jag nog säga. Fast att jag egentligen hade velat säga att det var toppen! Natten har vart hemsk, kvällen likaså. Fick till slut sitta i soffan med Vincent i nästintill upprätt position. Sen givetvis när vi lagt oss och kommit någorlunda till ro så vaknade Klara och hade jätteont, och bara skrek och skrek. Så det sluta med att vi var vakna hela familjen, försökte få ihop det och göra allt bra och rätt som det var verkade det som Vincents hosta avtog lite och Klaras onda försvann. Sen pang.
Vincent börja hosta igen och Klara börja gnälla om att hon hade ont
😥 Roger tog Klara och jag försökte hjälpa Vincent med sin hosta.
Aja, några timmar sömn blev det trots allt och det kunde väl varit värre. Jag till exempel jobbar ju inte idag, utan det är Roger som får vara trött på jobbet.

Vi väntar i detta nu på samtal från vc. Vi var ju där en sväng igår, fick "konstaterat" att han var förkyld. Näheee..
Men något mer va det inte. Något som slog mig i gårkväll var att hon inte ens kollade honom i halsen, hon kände inte på honom - ingenting. Så ja, jag ringde dit idag igen och ville få klarhet i hur vi skulle göra. Jag hävdar att han behöver något luftrörsvidgande, så då tyckte hon jag skulle återkomma om hostmedicinen vi fick igår inte hjälpte. Och den hjälpte ingenting så vi får väl se vad hon säger idag. 🤔

Annars är planerna inte många idag. Mysa och busa. Klara blev lämnade på förskolan klockan 9 idag istället för 8, eftersom jag behövde den timmen i tisdags. 🙋🏼så det är skönt att kunna fixa och trixa lite med tiderna.

Nu däremot ska jag gå och se hur kallt mitt bortglömda te är, sen blir det lek med Vincent. 😍

I detta nu. ☝🏻️

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer