Hit och dit, och så lite där..

Dagarna närmar sig och jag är nog ungefär lika taggad som barnen, iaf Klara. Vincent tycker det ska bli spännande, men jag tror inte att han vet vad det är vi ska på. Han var ju så liten förra året så finns nog ingen möjlighet att han minna att vi varit där.

Nedräkning iaf, imorgon är det midsommar sen är det minsann dags att åka. Wihooooo.

Taggad för en bilfärd på så många timmar är jag väl dock inte, men jag hoppas innerligt att vi lyckas köra i samband med att Melissa ska sova, och att hon sover sina 2h på förmiddagen - så att den biten kan bli lugn och skön att köra 😂

Dagen idag har flutit på, vi har handlat inför midsommarfirandet imorgon & även inför bilfärden på lördag. Vi har hunnit med både det ena och det andra och städningen är i full gång. - resten får dock göras imorgon för det var 5 hungriga magar som fick oss att sluta ikväll.

Ikväll lyxade vi till det, till barnens stora förtjusning - McDonalds 👌🏻
Jag blev dock sjukt besviken eftersom dem tagit bort mcwrapen... det jag brukar äta. Blö! Men ja, kycklingburgaren va ändå helt okej.

Efter donken blev det en runda på maxi för att inhandla kaffe & gummistövlar till barnen - tydligen hade dem bara fodrade stövlar här hemma och det funkar nog inte riktigt just denna årstiden 😂🙈.

Och vet ni, kaffe. Det är nästan så jag kan säga att jag blivit lite beroende av det - dumt kanske men mitt huvud märker skillnad när jag dricker det eller inte. 🙈✌🏻
Ungefär samma effekt som ARGI, och den är förvisso så mycket godare. Men kaffe är oftast lite mer socialt att dricka ;)

Resten av kvällen har spenderats i soffan - perfekt!

Nu däremot kallar sängen för imorgon fortsätter alla måsten inför helgen! ✌🏻💁🏻

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Hässleholm S

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Kaffe är livets dryck 😉
nouw.com/jenniferofhbg