helt ointressant måndag :D

Familjen ?

Efter en hyfsad natt vaknade Vincent strax innan 7, vilket var helt okej. Jag var dock inte så värst pigg på att gå upp så jag hämtade in lite leksaker till honom och så låg vi kvar och mös i sängen till strax innan 8. hihi
Då bestämde vi oss för att väcka Klara och sen var det full fart hela dagen, eller ja nästan i alla fall. Efter frukost började Vincent bli trött, klockan hade ju trots allt hunnit bli lite efter 9 när vi var helt färdiga med den. Så vi bestämde oss för att gå ut och gå en runda, hade ett brev som skulle postas och Klara behövde komma ut och leka. MEN brevet saknade såklart frimärke, och Vincent han skrek och skrek och skrek. Alltid lika spännande och se om han accepterar vagnen när man bestämmer sig för att använda den. 
Jag provade att gå ett varv runt huset medans Klara gick och lekte men fick snabbt ge upp de för ungen höll på att skrika sig blå. 
Väl uppe i famnen var han hur glad som helst, dock blåste det lite för kallt för att jag skulle vilja ha honom uppe nu när han precis varit kass.. Så vi fick snällt gå in och Klara lekte vidare.
Har lite svårt för att släppa kontrollen när hon är själv ute, inte för att jag inte litar på henne men känslan av att vem som helst kan komma och lura iväg henne eller något. Hon är oftast så godtrogen så hon hade säkert kunnat följa med vem som. Eller nej, men ja. Tanken om något sådant skulle hända får inte ens finna i tankarna..

Vi har i alla fall varit effektiva. Jag har strukit undan all tvätt som var torr vid tillfället när strykbrädan var framme (en hel maskin hänger på tork, som nog egentligen är torr men den får hänga där i alla fall till imorgon eftermiddag -.- haha) Har plockat undan lite här hemma, och Klara har plockat fram. Både på sitt rum och resten av huset, känns som man gör inget annat än plockar undan hela dagarna. Plockar och plockar. haha

Nu ikväll drog jag med mig granne till maxi. Jag avskyr att handla, jag tycker det är fruktansvärt tråkigt och att trängas med människor. blä! haha Nej tacka vet jag de två gångerna jag handlat online och fått det hem till dörren, de var minsann inte fel. Synd bara de kostar en del extra och kanske inte alla gånger är värt de. 

Planerna imorgon är att gå upp tidigt, göra ordning de sista här hemma. (Om tid och ork finns :P) Sen gå med Klara till dagis, om hon vill. Vilket jag tror och hoppas för hon har traggat om det hela dagen, dessutom har jag bjudit hit några vänner och deras bebisar och det blir alltid lite lugnare om de bara är bebisar. 
Klara är så förtjust i bebisar och småbarn med så de blir oftast för mycket för henne och då blir allt bara så fel. Dessutom behöver hon rasta av sig lite med kompsiarna på dagis! :D

Sen är dagen oplanerad, eller ja. Bollskoj för tösabiten på kvällen & pannkakor innan dess - stående mat på tisdagarna ;)

Och nu ska jag gå ner och kolla ifall gubben är färdig med grejande för ikväll, så han inte slår strömmen just i samma minut som jag står i duschen. För det hade både varit otroligt läskigt och hemskt! haha 

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer