Hejdå sjukdomar & skit.

Familjen ?

Hejdå sjukdomar, vakna nätter och olyckliga barn. Hej ork, lust & glad familj.
Jag vill åtminstonde skriva så för jag är så fruktansvärt trött på sjukdomar och allt som hör till.

Det har gått några dygn sen Vincent blev förkyld, först va de bara lite snor & lite hosta vilket eskalerade rätt fort och blev kraftig hosta och feber, för att övergå till hosta, feber & skrik dygnet runt. Andra dagen fick jag nog, först trodde jag såklart de "bara" va förkylningen som gjorde honom ledsen men annars när man har hög feber brukar man sova bort dagarna. Det gjorde inte Vincent, han skrek genom dagarna så något var ju uppenbarligen helt galet - men ändå fick jag nästintill muta mig till en tid på vårdcentralen för de var minsann normalt att bebisar var olyckliga när de var sjuka. Ja för vem brukar jubla när man är sjuk? oavsett ålder.
Tönt.

Fick tid hos läkaren i alla fall och det visade sig att han hade dubbelsidig öroninflammation, så anledningen till att han skrek va ju faktiskt inte alls konstigt. Fick utskrivit Kåvepenin, vilket han såklart inte tålde - kastadkräkte upp hela dosen bara några minuter efter han hade fått det i sig. Så fick ha en dust med vårdcentralen dagen efter för att efter andra samtalet äntligen få utskrivet något snarlikt som han tålde sån tur va. Så nu känns det som han är på bättringsvägen, förhoppningsvis. Han är hes, och har lite hosta kvar men vår glade och mysiga bebis börjar sakta men säkert komma tillbaka. WIHO!

Ikväll sitter jag ensam, lilleman somna för en stund sen och Roger och Klara är iväg hos några av våra vänner och har mellokväll. Så som vi de senaste lördagarna haft, men ikväll valde jag att stanna hemma med Vincent eftersom han inte var helt hundra.

_

Nej nu ska jag faktiskt försöka hinna och orka stryka några plagg i alla fall, har inte orkat göra någon nytta alls denna veckan, vakna nätter och förtvivlad gosse har tagit ut sin rätt och gjort att jag tagit varje chans jag haft till att sova, vila och bara sitta och stirra på dumburken när loppan varit på dagis.
Så jag har lite att ta igen. haha!

ska försöka framkalla bilder med, det skulle jag gjort för typ två veckor sen. Men jag hoppas de blir av imorgon eller något. Lyckas ju på något sätt alltid väcka Vincent med mina tankar om att jag ska duscha, kolla på film eller sätta mig vid datorn. Eller gå och lägga mig. Haha skitunge.
Kollade på film med barnen (Klara) innan idag, trassel - det innebar att hon traggade genom hela filmen med en miljon frågor. lagom sur för att jag faktiskt inte kunde svara på de flesta eftersom jag själv aldrig sett filmen innan. Haha

Mitt middagssällskap innan ikväll blev både bebis & katten. Dock var katten bara ute efter för att se ifall bebis tappade någon smaskig majskrok. Haha!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer