Hejdå magsjuka, du är inte välkommen tillbaka. 😷✋🏼

Godmorgon fina ni!
Hur är det med er? Med mig är det fortfarande inget vidare. Mådde illa halva söndagen och på kvällen kände jag verkligen att något va fel. Mycket riktigt, halv 2 vakna jag med kramp i magen och givetvis hade jag förmodligen åkt på något skit. För sen va spannen min bästa vän vart 10-20min hela natten 😩, och hela förmiddagen.
Sen låg jag utslagen hela dagen igår men det var kanske inte så konstigt eftersom det tar på krafterna, dels att kräka och sen att inte få i sig något..
Det värsta är nog inte att själv ha magsjuka eller så, det värsta är om barnen skulle få de. Och ännu värre är nog ovissheten när och om det bryter ut på dem.
Nu vet vi inte med säkerhet att det var just magsjuka, för Roger kände väl sig kass igår, ont i magen och så men det blev liksom aldrig något av det. Och barnen är pigga och glada som vanligt. En teori är att de var något jag åt, eller vi. Vi grillade kyckling och kött i söndags. Att det var kycklingen som va kass för de var jag som åt mest av den, Roger åt en liten bit. Men vi får se, Klara är hemma från dagis idag iaf och det blir inga aktiviteter verkens för oss eller för barnen. Tyvärr!

Så idag blir det bara lugnt, dock behöver vi handla så vi får väl se vem av oss som orkar med det. Just nu känner jag mig bara handfallen och hade önskat barnen hade velat titta på tv och roa sig själva, men lilleman har inte riktigt fått intresse för den där dumburken. Haha. På gott och ont - självklart.
Aja, nu är det iaf dags att pigga på sig. Hela veckan ska ju inte behöva ställas in, så nu räcker det med sjukdomar! 👊🏻

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Nettans_liv
Nettans_liv,
Freja ,
Krya på dig!
frejamarley.nu