Han gjorde det igen!

Japp.
Idag va det också efter 13,5timmes sömn som Vincent vakna. Eller ja, han va vaken när jag kom in och kollade till honom vid 8. Så vet inte riktigt hur länge han har varit vaken, men han har iaf legat i sängen så länge ;)
Så den där sömnen på dagen, är den slut nu? Jag vet faktiskt inte, för samtidigt som han somnar snabbt och lätt klockan 18.30, så är han så gnällig hela eftermiddagen och allt är bara fel så det känns inte som han är mogen att släppa den egentligen :/ aja. Får se ifall jag får honom att somna idag. När han är på förskolan behöver han det fortfarande iaf :k)

Idag är det ny vecka, veckan där vi ska ha kalas för barnen. Och såklart tycker barnen det ska bli så roligt, deras föräldrar? Ja det är klart det ska bli roligt, men också jobbigt. Dels med alla förberedelser och sen prestationsångesten på sig själv. Men ja, det är ju deras kalas så dem får vara med och bestämma. Vilket faktiskt inte gör mig något detta året. :D

Aja.
Idag är planerna inte så många. Vi ska gå ut nu efter frukosten och blir nog ute tills det är dags för lunch. Sen får vi se vad vi gör :) det styrs nog av hur Vincent ska göra vid lunch, om han ska sova eller inte.

Just nu! 👆🏼

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

amandaborjesson
amandaborjesson,
Hej! Jag startade precis igång en "veckans blogg-tävling" på min blogg, gå gärna in och anmäl dig! Kram <3
nouw.com/amandaborjesson