Halloween

Inlägget är ett samarbete med partykungen.se

Hösten är här och vi närmar oss både kallare och mörkare tider., med det kommer även höstens högtid - halloween.

Jag har nog aldrig varit så förtjust i just Halloween, men det hänger nog mer ihop med att jag alltid varit så mörkrädd och i stort sätt rätt för det mesta som kunnat verka läskigt när jag var liten.
Men nu i vuxen ålder tycker jag ändå att det är en rätt rolig högtid, och i flera år i rad har vi pratat i umgänget om att skulle fixa en halloweenfest och köra all in, vilket jag verkligen tänkte framhäva detta året!

I samband med att jag började spåna på att fixa en halloweenfest kom jag in på partykungen.se och insåg att där är verkligen allt jag behöver för en lyckad fest, både kostymer till alla åldrar och en hel del dekorationer och allt annat för att man ska få en läskig högtid.

Och i med att halloween snart är på ingång är det ju många affärer som börjat skylta med detta, och såklart påmindes Klara om att det hade varit roligt att gå bus eller godis här i området iår.
Förra året tyckte jag att hon var lite liten för det och hade faktiskt inte ens föreslagit det till henne, men när hon såg att några kompisar gick gjorde det faktiskt ont i mig att jag inte ens hade frågat henne - lovade där och då att om hon ville skulle hon självklart få gå nästa år. Och såklart har jag hittat många jättefina dräkter till henne, och till Melissa, Vincent, Mig och Roger - haha. Och svar ja. man ska såklart vara utklädd på en halloweenfest och när man går bus eller godis! :D

Alla dräkter ovan finner ni på Partykungen.se <--- Klicka där för att komma direkt till dräkterna! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

sanns
sanns,
Så coola, söta och roliga dräkter!!
nouw.com/sanns