Gott nytt år

Hej alla fina och gott nytt år på er.

Hoppas ni alla avslutade året på ett sätt som passade er, trots alla restriktioner och allt som har med Covid att göra.

Jag skulle jobbat både igår och idag, men migränen som kom över mig häromdagen hängde kvar även igår så det kändes bäst att stanna hemma. Som bonus på det fick jag ju vara med på lite nyårsfirande med familjen och skåla in tolvslaget, vilket jag hade kunnat göra ändå eftersom jag skulle jobbat till 22. Men om man nu ska se något positivt med migränen så va de väl de, att få vara hemma med familjen i lugn och ro. Ångesten över att inte va på jobbet hängde dock över mig och inte minst när vi gick upp idag för hur de än är så va huvudvärken nästan som borta imorse när jag vakna, och kanske hade jag kunnat jobba under vanliga omständigheter.

Jag övervägde dock dessa, och insåg att min migrän som skulle vara som bortblåst idag hade nog kommit tillbaka efter 8h på jobbet med munskydd och visir. Hade kanske inte behövt vara så, men jag tog det säkra före de osäkra och jag känner som sagt av huvudvärken även idag, men bara när jag böjer mig eller ifall jag reser mig för fort.


Vi firade in tolvslaget, barnen kämpade sig vakna och somnade först mellan 01-03, och efter dem små somnade även jag. haha! Roger tittade på ishockeyn och la sig först när den matchen va slut, och Klara somnade väl någongång efter mig. haha..


Hur avslutade ni det värdelösa året 2020? Okej,. att säga att de va helt värdelöst är inte sant för jag har fått mycket bra med mig detta året. Men rent socialt och allt som hör till där har ju varit skit.

Tänkte att jag skulle göra en liten resumé i dagarna, på hela året och kanske få in en och annan bild på året som gått.

Nu däremot blir det mys med familjen, och det lär vi väl fortsätta med hela dagen tänker jag. Kanske skulle vi till Rogers föräldrar och äta middag ikväll, men är inte helt säker på att det blir idag. :)


Ta hand om er, och tänk en gång extra innan du gör något!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer