Gofika!

Att dem kan få hjärtat att stanna. Ja de är ju inte så konstigt när tre barn och gubben ställer sig på taket och ska tvätta. GAH! panik.
Men det gick bra, och ingen kom till skada. Tur va väl de, men jag var lite nervös när alla tre var där uppe med Roger.

Roger han tvättar och har sig, flitig mest hela dagarna och för mig fallerar allt. Jag hinner inte med något, tycker att jag bara stökar till. Hinner inte med de jag vill och ja. Allt blir en ond cirkel.. Men det blir kanske annorlunda när vardagen kommer ikapp oss. Nu är de ju semestertider och jag får väl passa på att njuta medans jag fortfarande är ledig.

I eftermiddags fick vi iaf besök av Rogers storasyster Marita, hennes gubbe Göran och deras ena barn Linn. Linus kände inte för att följa med och de är ju lite så när dem kommer upp i den åldern. det är kanske inte jättespännande att umgås med alla som föräldrarna vill alltid. haha!

Vi visste om deras besök en stund innan så jag och barnen slängde ihop lite chokladbollar och en god blåbärspaj. MUMS. Det är så himla gott med paj, synd bara det inte alls är nyttigt..

Tack för idag, barnen tyckte de var supermysigt :D och ja, vi med såklart. Och en glädjande nyhet är att Marita kommer tillbaka till Finja som resurs under planeringen. WIHO!

Senare på kvällen lyxa vi till de med hemmagjord potatissallad och kassler - behöver jag säga att det var fantastiskt gott?! nu däremot har två av tre barn somnat så snart kan vi gå ner och slänga oss i soffan någon timme innan det är dags att själv med sova.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer