God morgon vår tvååring! 😍🎁🎈

Godmorgon!
Har ni varit med om att ni planerat att gå upp i en viss tid, kanske av samma anledning som vi hade idag - för att vakna innan sitt barn och få chans att väcka hen?
Vi diskuterade fram och tillbaka igår när vi skulle ställa klockan för att kunna gå upp tidigare än Vincent, vissa dagar har han vaknat jättetidigt och vissa dagar får man väcka honom innan förskolan så det där va ingen lätt match.
Vi bestämde oss iaf för att ställa klockan på 07.00 och hoppas på det bästa. Men så blev inte fallet. Klara va uppe och kissa med Roger strax innan 06.30 och dem hann bara precis lägga sig igen innan vi hörde hur Vincent vakna inne i sängen.
Snabbt som bara den kuta vi upp, fixa macka och så till honom för att sen gå in och sjunga för honom. Vad tror ni han gör då? - jo sover 😂
Aja, vi fick väcka honom iaf ;)

En glad Vincent blåste glatt ut de två ljusen på brickan och ville direkt hugga in på frukosten. 🤗
Att han hade fått paket reflekterade han först inte på, men sen när Han väl fick syn på dem igen så dök han rakt på dem.
En styck överlycklig 2åring som utbrast ”garage” med världens leende när han öppna första paketen.
Lyckan fortsatte på andra två paketen med, lego och sopbil. 👌🏻
Och enligt Vincent va det nog tre väldigt uppskattade presenter, för just nu leker han för fullt med det tillsammans med Klara under tiden som jag försöker ge Melissa lite mat. ✌🏼

Underbara morgon, underbara barn & älskade sambo. Nu laddar vi för resten av dagen. En tur till badhuset och massa gofika!

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,