Glass i stora lass!

Imorse blev det en mysig frukost några hus bort, hos fina Senita och Neja. Tyvärr va det inte så många mer än vi som kunde ses idag på dagens mammafika men vi hade himla trevligt ändå. - som alltid. Snack om allt och ingenting och barnen lekte, eller nja.. Melissa attackerade och Neja är mer eller mindre livrädd för Melissa efter alla månader i underläge. 😂🙈
Tror dock att Neja kommer ge igen rätt bra när hon får chansen. 🙈

Min kamera är dock isönder, så jag vågar inte ta med mig den någonstans & telefonen tar så himla dåliga bilder - så idag fick det bli en bild på töserna.

I eftermiddags va vi ju som sagt i kstad, hos ögonläkaren för Klara.
Fortsatt lappbehandling men förhoppningsvis ser vi ett avslut kanske i vår/sommar nästa år med dem framstegen Klara gör att kontrollera sin skelning. 🙏🏻 - så kanske kanske kanske slipper hon en operation till.
Lillebror däremot, ja han ska inleda samma procedur som Klara gått genom. Först ska de konstatera så det är ”bara” en skelning, och inte synfel. Och att skelning precis som Klaras är en ärftlighet från mig och inte beror på något annat. Sen får vi se om det blir fortsatta besök på han precis som vi haft med Klara de senaste 4åren.

Efter undersökning hos ögonläkaren brukar vi alltid äta glass - har vi i stort sätt gjort sen start för 4år sen, eller ja kanske inte riktigt men ett bra tag tillbaka.
Så även idag va glass tanken men eftersom tiden sprang iväg och det närmade sig kvällsmat så bestämde vi oss för att äta lite mat och sen glass till efterrätt. Och McDonalds som egentligen va barnens val åt vi härromdagen så idag fick det bli korv med bröd till kvällsmat - på biltema. Haha!

Så där passade vi på att springa inom en snabb sväng, och såklart skojade Roger till det lite 😂🤷🏻‍♀️

Glass glass i stora lass. - speciellt för Vincent som fick väldig ångest över att han valt fel glass till en början. Sån tur va offrade sig Roger att äta upp både twister (heter den så?) och även själva glassen på maraboustruten. Så nästa gång ska jag köpa en mjukglass i strut , utan glass...

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer