Girls only 👌🏻

Hej du!
Idag är jag tröttare än tröttast, nog dels för att jag vaknat en gång i timmen hela natten men nog också för att det var tjejkväll igår. Man är inte längre van vid att vara igång efter klockan 22 helt enkelt 😂. När de sista gick tog jag ett ryck och städs, sen kröp jag tillsammans med katten ner i sängen och försökte sova. Vetskapen om att vara själv i huset spelade mig ett spratt och jag hade jättesvårt att komma till ro. Men ja, några timmars sömn med de väl till slut och nu är äntligen min fina familj hemma igen. Dock sprang Klara över till Olivia och Vincent han sov, vaknade dock ovh fick syn på mig ovh ville inte somna om. Så nu är
Roger ute och försöker natta om honom i vagnen. 👍🏻😩
Men gårdagen då?
Det var 👌🏻.
Familjen körde härifrån redan vid lunch, jag låg
Dock kvar i sängen till strax efter halv 3, jag orkade verkligen inte gå upp och just då va jag Opepp på allt. Men jag gick upp, startade hög musik och gick ner och duscha. Därefter blev jag lite pepp och började göra vid mig, och förbereda inför kvällen.
Det var snittar, frukt (rutten och tyvärr ännu mer rutten...) grönsaker, dippa och lite chips. Inget märkvärdigt, men lite fick vi ju ha.
Emma kom redan vid 16, och vid 18 kom de första, de sista dök upp först vid 19.30 ;) men det var en trevlig kväll. :D vid 19.30 kom även en säljare från himmelriket och gick genom vibrerande leksaker och dylikt 🙈😂. Alltid lika kul och se och få höra saker. Haha!

Det va telefonförbud första delen av kvällen, så där är inte jättemycket bilder, tyvärr. Men där är några på kameran. Dock funkade det inte och koppla den till min telefon för min telefon behöver en uppdatering, så bilderna kommer sä småningom :D

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

deninrekampen,
Ibland behöver man ha lite tjej kväll, härligt att den blev lyckad! 😊
deninrekampen.bloggplatsen.se/