ge mig lite energi tack.

Helgen har passerat och jag tänkte inte skriva ett långt inlägg om hela helgen idag - så som jag brukar.
nej för helst av allt vill jag bara dra täcket över huvudet idag, ösa i mig massor av te och bli av med den förkylningen som under gårdagen smög sig på mig.

helgen sprang förbi snabbt, vi grillade och åt god mat i fredags. I lördags va vi ute och åkte pulka, och i söndags passade jag och Klara på att titta på bio - hennes önskemål och det var så himla mysigt.
Såklart hittade vi förmodligen på lite mer därmellan, och hann med en del. Men just i detta nu var det inte mer än detta som var relevant ;)

Dagen idag blir inte så mycket vettigt gjort, jag och de små va ute en sväng i förmiddags. Plaskade i slasken och åkte några åk på backen borta på lekplatsen, men då både Melissa och Vincent är rätt hostiga blev det inte mer än en timme vi var ute sen var det ändå dags för Melissa att sova, vilket hon gör just nu. Och här sitter jag, med lunchen i magen & datorn framför mig.

Lite nytta med nöje medans hon sover och Vincent vilar i soffan framför Paw Patrol, strax är det dags att gå och hämta hem stora loppan sen blir det nog bara lek och mys resten av dagen.
Funderar på om jag ska klicka hem lite mat, handla online.
Har gjort det några gånger innan, men då var det samhall som skötte det och jag tycker att det blev så himla stött och sunkigt när dem kastade in påsarna innanför dörren. men nu är det personalen på Maxi som sköter det, och jag vet att även City Gross har börjat med onlinehandlning - super. Men får se vad som hinns med, hade i planen att jag skulle fixa bland kläderna i källaren med, försöka få ordning på de olika storlekarna och försöka få ut de på facebook och sälja de..

Fast det får nog bli en annan dag för nu avrundar jag här, dricker upp min flaska vatten och sen myser jag nog ner mig i soffan hos Vincent en stund.

hittade tre bilder på barnen, alla runt 1år. kanske lite likheter ändå ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer