Gått upp tre kilo under helgen!


Hej alla finisar!
Har ni haft en bra helg?
Vår helg har rullat på och jag försöker verkligen att minska min tid på sociala medier när vi är hela famijen. Det är där och då lättare att ta en bild och lägga upp på story, det behövs inte så mycket text eller dylikt. Utan mer spontant.
Jag har även försökt att bli mindre aktiv på kvällarna, för att få tiden där barnen sover att räcka till Roger med så är det tomt här några dagar eller så, så har ni förklaringen till det - jag är inte så bra på att planera och få ihop tiden. haha!

Lite kort om vår helg med början på fredag.
Barnen och jag tog välförtjänt sovmorgon, för att sen bara mysa rundor hela förmiddagen/middagen. Melissa somnade och de stora barnen lekte vidare tills Roger kom hem. Då blev det fredagsfika i form av kladdkakemuffins (barnens förslag men de blev såååå goda!)
Efter det tog jag bilen och tog mig in till stan för att handla nya gardiner och lite så. Det hittade jag på Rusta och jag är verkligen supernöjd.
Dem fick dock vänta att komma upp tills igår, söndag. (20:e knut då åker julen ut. - ABSOLUT inte innan om man frågade våra barn!) Annars hade den minsann åkt ut redan i veckan, för jag var rätt trött på det och granen bara barra ;) haha
Men iaf,
Kvällen spenderade jag tillsammans med Anna och Wandy, med fantastisk god mat och så så trevligt hade jag.
Fredagen blev till lördag och jag tackar våra barn för att dem tycker om att sova, jag var dock sugen på ett pass på gymmet så jag skickade till Senita som sällskapade med mig. wiho! Lite roligare att träna tillsammans än att träna själv. Jag trivs så himla bra i träningskläder och känner mig så motiverad när jag är där!
Lördagen fortsatte, lunch och sen va det nästan dags att göra vid sig inför årets första kusinkalas (där är några stycken nu på våren.. :D)
Barnens kusiner Linn & Linus fyllde 13år, och såklart skulle vi dit och fira dem. God fika & supertrevligt som alltid att träffa alla. Sist där ifrån, det är ju liksom vår grej. Dryga jäklar som alltid hänger kvar, inte fattar att man ska köra hem ;)
Väl hemma möttes vi av en fantastisk doft av kinamat på trappan, men tyvärr va det inte hos oss det luktade. haha!
Dock skapade det ett sug av kinamat så det sluta med att vi beställde hem mat. - mums!

Söndagen startade trögt, klockan ringde men jag ville inte gå upp. Men med tanken i huvudet av att Bettina och hennes barn skulle komma hit gick det lättare att gå upp. Sen va det full fart fram till lunch - med mysfrukost och lek. Bebismys & tragg.
Eftermiddagen gjorde sig perfekt för att plocka bort julen och städa. Vi hann inte så långt dock. all jul är borta, men tanken är att jag ska fortsätta med städningen idag. - vilket inte gör sig själv tydligen.. haha!
Resterna från kinamaten fick bli kvällsmaten - men vem klagar, inte jag iaf!

Nu däremot är det måndag. Klara är i skolan, Vincent han ligger och vilar i soffan till Paw Patrol, Melissa sover i vagnen där ute och jag sitter här. Dock tänkte jag faktiskt ta tag i stöket i köket innan Klara kommer hem, sen blir det nog att försöka röja inne på hennes rum med. Jag är så sugen på att göra vid där inne - måla, tapetsera och ha mig. Men jag vet inte riktigt hur med Roger är på de, Klara är på iaf! haha. Hon har ju de två senaste nätterna ändå sovit inne hos Vincent, så det blir ju inte så stor skillnad, ellerhur? haha

<--Så roligt när dem leker tillsammans alla tre, underbara barn. Dem kan om dem vill!
Vincent passar på att mysa när de andra inte är i närheten och stör, såklart får man passa på att mysa tillbaka när han vill --->

Goda drinkar, alkoholfria :D god mat och ett självförtroende att skryta med!

Träningsklädd & en suddig frukostbild.

Klänningen som köptes inför Melissas dop, inte använd sen dess men fortfarande va jag inte helt bekväm i den.
Bebismys med finaste Milton, han va inte helt nöjd hos mig. Men lite mös jag! :D
Klara är lika bebisgalen som jag var när jag var liten, eller är. Det hänger kvar fortfarande (a) haha

Det blir oftast mer text än vad man tror, tänker "nej det blir inte så mycket - jag ska fatta mig kortfattat "men nej. Det kan jag inte. haha!
Ha en underbar måndag finisar!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

elisegeorgii
elisegeorgii,
Gud vilken mysig helg! Perfekt 😊
nouw.com/elisegeorgii