Funderingar kring könet..

Det har nu gått ett tag sen vi var på ultraljud, där vi fick reda på att bebisen som blir minstingen i familjen med största sannolikhet är en liten flicka, en lillasyster.
Men någonstans ändå är jag orolig, eller nja. Orolig är egentligen fel ordval men ja ni förstår nog vad jag menar i det stora hela ändå. Jag har i alla fall haft tankarna på att svärmors ringtestet faktiskt stämmer, att de kanske är en gosse som gömmer sig i min mage. Och någonstans gör det absolut ingenting, oavsett vilket kön det är. MEN det kommer kännas otroligt fel och gå i så många månader och tro att det är en flicka, och ut kommer en pojke?!
Vi pratade om att kanske göra ett privat ultraljud för att få de bekräftat, men ja. Känns knappt lönt och som Roger sa. Vi märker ju i augusti vad det blir, lillebror eller lillasyster.

Ja det är klart, men jag vill ju förbereda. Jag vill inte ha förberett till en tös och så kommer där ut en pojke, jag vill inte tvätta upp alla flickkläder för att sen behöva tvätta upp alla pojkkläder i augusti. & att tvätta alls känns inte som något på kartan, för där är lite kläder.
Aja. Vi får se hur vi gör och hur tankarna fortsätter snurra.

Klara fick i alla fall handla ett plagg till bebis förra vecka , bära eller brista. Är det en pojk får vi sälja den, men jag kunde inte låta bli 😍

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer