Fullfart idag 😁

Godförmiddag!
Hur Àr det med er? Sovit gott?
HĂ€r har det inte blivit överdrivet mycket sömn, men just nu kĂ€nner jag mig inte jĂ€ttetrött. Kommer vĂ€l i eftermiddag. đŸ€”
Vincent började knorra lagom tills vi skulle lÀgga oss, men Roger hann somna om han en gÄng innan jag hann in, dock varade det inte jÀttelÀnge och oavsett vad vi gjorde funkade det inte sÄ till slut la vi honom mellan oss och efter en stund snarkade bÄde han och Roger.
Jag dÀremot som alltid har lÀtt för att somna kunde inte somna. Nej, sÄ jag kollade pÄ ett avsnitt av pretty little liars ist och somnade först efter det, det och kisspaus. Haha.
Sen började Klara vid halv 2, dÄ gick in och la mig dÀr en stund för hon tyckte hon hade drömt lÀskigt. Men problemet dÀr va att hon drömde jÀttemycket, vart ledsen och sparkade och hade sig sÄ jag vÄgade inte somna imed att jag inte ville ha nÄgon spark rakt i magen. Men efter 1,5timme hade drömmarna nog börjat avta sÄ dÄ smög jag försiktigt in i sÀngen igen.

Aja, det kunde varit vÀrre. Bebis i magen blir nog minst lika busig som sina syskon, nattetid. För hon har minsann levt rövare hela natten, mysigt men jobbigt med för jag har inre riktigt kommit till ro. Dock Àr de Àr lÀttnad att hon kom igÄng och sparka och ha dig igÄrkvÀll eftersom hon va rÀtt frÄnvarande hela eftermiddagen efter att jag och Vincent trillade i trappan.

Nu dÀremot ska vi köra till kstad, dels för att fixa med ett nytt chassi till vagnen och sen för att se om vi hittar nÄgot soffbord som kan falla oss i smaken :D

Hittade lite gamla scrapbookingpapper nĂ€r jag stĂ€dade igĂ„r. TĂ€nk om man hade tid/ork/energi till det nuförtiden 😅.

Puss & kram Emma-Matilda

  • NĂ€ra Finja

Gillar

Kommentarer