Full fart sen start!

Åh, denna underbara morgon!
Vaknar först av att dottern kommer in 7.40, klappar mig lite fint på ryggen och frågar snällt "mamma får jag titta på Askungen"
Javisst fick hon det, fixade på telefonen och sen smög hon in på sitt rum lika tyst som hon smög ut. 20min senare va det nästa som vakna, "maaaaaammmaaaaaa, upp" tog på mig kläder och gick in till denna glada, mysiga och kissiga tokungen som stod och vänta snällt i växa sängen 😍 blev ett snabbt toabesök eftersom han va kissig, så himla duktig på att både säga till och kissa på pottan, de flesta dagarna :)

Sen vi vakna har vi varit inne hos Klara och lekt och nu börjar det bli dags för lite frukost för busarna, därefter vet jag inte riktigt vad som är planen. Klara ville göra något idag, men hon visste inte riktigt vad. Jag vet inte heller vad jag kan tänkas orka med båda barnen då Roger nog behöver sova/vila större delen av dagen efter att ha kommit hem vid halv 5.
Jäkla sambo, han väckte mig när han kom hem. Eller ja. Jag har legat på helspänn hela natten i med att jag visste att jag skulle ta barnen om dem vakna. Dem däremot har sovit gott, förutom två hostattacker från Vincent. Jag däremot kunde inte somna om förens efter 1,5timme.. 😴😴 menmen. Blir nog bra ändå!

Nu tetas barnen mest med varandra så nu är det nog dags för lite frukost innan de blir helt ovänner ;)

Ha en fin dag alla 😘

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer