Frukostdejt på ingång! :D

God morgon solstrålar!
Solen skiner och vädret är sådär isade kallt, hur mysigt är inte det? Klara var lite halvt förtvivlad för att hon behövde ha overallen med sig till förskolan, det ville hon verkligen. Hoppas på bättre respons när hon inser att alla andra också har det och att det är varmt och skönt med overall. Haha!
Natten inatt har varit förfärlig rent ut sagt, har kanske sovit en timme i stöten, max. Vid 02 frågade jag Roger om min klocka verkligen stämde för det kändes verkligen inte som det. Men jodå. Vincent har vaknat och vaknat och vaknat. Krupit ur vår säng, varit ledsen, skulle springa iväg osv. Första och jag hoppas på sista gången. suck!

Klara va med trött idag, hon somnade först vid kvart i 9 igår, så hela kvällen igår bara försvann. Kändes typ inte som vi hann ha kväll men ja. Så är det ibland. :) Så imorse ville hon knappt gå upp, men hon ville ju till förskolan så hon var ju så illa tvungen ;)

Nu däremot kom Sofie och Jacob precis så nu ska jag vara social. Vi ska ha frukostdejt med 3dagar fina mammor och deras barn :D wiho!

Hörs i eftermiddag kära ni!

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Alltså dina ögon - ljuvliga.
nouw.com/frökenrödlök
Trollet ,
Jobbigt med sömnen, hoppas du får sova riktigt gott i natt)
lchftrollet.blogg.se