Frukostdejt! :)

Emma-Matilda ??, Onödigt vetande

God förmiddag alla fina!

Hemkommen efter en mysig frukost på stan med Senita och Oliver, supergott och trevligt sällskap! :D
Vincent skötte sig exemplariskt, förutom att han inte åt någon gröt (jäkla unge) och blev lite trött. Men han somnade och sover fortfarande vilket innebär att jag njuter några minuter innan jag tänkte ta tag i tvätten - där är några plagg som ska strykaas.. ZzZz..

Annars är planerna för idag inte bestämda. Ska gå och hämta Klara vid 13, sen blir det nog att mysa massor med barnen och bara njuta. Dammsög gjorde jag igår, även tvätta så idag känner jag att jag är värd att sitta och mysa med barnen hela eftermiddagen ;)


Tänkte även försöka hinna med att skriva ett blogginlägg till om produkterna som jag blivit förvånad över från goodiebagen! :D

Och idag bjuder jag på en egobild, för sån är jag! :D

​Ha en fin dag! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Viktuppgång.. 😣

Min resa! ????, Familjen ?

Börjar morgonen med en superglad Vincent bredvid mig, vänder mig om och inser att Roger inte är där. Smyger upp och kollar in till Klara, där sover dem båda två. 😍vet att Klara vaknade och var orolig tidigt tidigt imorse, sa till Roger att han fick gå in och lugna henne för jag matade Vincent. Men han blev tydligen där. Haha

Den delen av morgonen har varit underbar, mindre underbart va det att ställa sig på vågen. Har egentligen vägdag på torsdag men ville ändå se vart jag ligger efter dagarna med massa skit och onyttigt. +1,4. 😱 jag gick under lite och insåg hur jäkla dåligt jag ätit. 😣
Aja, nya tag idag!
Vet dock inte hur jag ska lyckas med 4,4kg på 15dagar. Omöjligt! 😓

Bilderna är från igår när vi var hos mormor efter att ha kört henne hem ☺️

Nu blir det frukost med mina hjärtan! ❤️

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

:)

Varför bloggar jag?
Jo, jag har bloggat i omgångar genom åren. Kollar jag tillbaka i de olika bloggarna jag haft så var jag nog mest aktiv 2008-2010. Sen har jag nog haft lite perioder då och då där bloggen varit aktiv. Vet att jag hade en period när Klara va liten bebis där jag uppdaterade ofta.
Och då som nu, jag skriver för att skriva av mig. Göra inlägg om vad vi gjort/ska göra.
Mitt minne är sämre än sämst & jag har märkt att om jag skriver ner det kommer jag ihåg sakerna bättre, även om jag inte kollar tillbaka och läser. Sen tycker jag det är kul att titta tillbaka och läsa vad man gjorde tex förra månaden osv.
Sen är ju en del av mig som behöver motivationen att gå ner i vikt/komma i form. Inbillar mig att om jag skriver om det blir jag mer motiverad och sporrad till att lyckas.

Ibland blir det kanske 10inlägg en dag, bara för att jag kan och vill. Andra dagar blir där kanske inget.
Mycket vad dagarna har att erbjuda, så som en sån här dag där vi bara myser och loppan inte är sugen på att göra något ( har kommit med tusen olika förslag, inget passar damen!) annat än att titta på tv, rita och skriva då och då. Ja då är det lätt att hamna här igen, speciellt med en sovande bebis i famnen. Kommer inte så långt, kan inte göra så mycket annat än att mysa ;)

Vi fick sällskap av spindelmannen till lunchen, och enligt Klara dög inte soppa så jag gjorde lite pannkakor till henne vilket inte heller dög.
Mjölet var nästan slut så tillsatte lite annat mjöl, så Klara tyckte inte dem va goda 😂 haha!
Gjorde henne nöjd med att hon fick plocka lite godis istället! 👍🏻😅

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer