Friyay! :D

Godmorgon fredag!
Idag bestämde sig Vincent att vakna på tok för tidigt än vad denna mamman är van vid så jag hoppas innerligt att det inte är något han sätter i system för halv 7 är för mig inte morgon 🙈.
Det har ju varit så vi har fått väcka barnen nu dessa två senaste veckor. Skönt på ett sätt, på ett annat känns det så fel att väcka dem. Men ja, det löser sig nog.

De senaste dagarna har jag gjort allt för att kurera mig och bli frisk och även om jag inte känner mig helt hundra så har jag beslutat mig för att gå och jobba inatt. Har två nätter, vilka två nätter jag nästintill måste jobba för att kunna ta ställning till hur jobbet ska va framöver, klarar jag av det? Kommer ryggen protestera eller kommer den va okej med det?

Tanken var på att jobba fram till 28 juni och bara precis gå två månader innan bebis är beräknad men jag kommer absolut inte fixa att jobba så pass länge, det vet jag redan nu.
Att ryggen inte ens klarar av att vara hemma och göra allt det där vanliga här hemma, då säger det sig själv lite att det faktiskt inte går att vara aktiv i 10timmar på natten. Men som sagt, helgen får avgöra. Än har jag inte bestämt mig, hoppet är väl de sista som överger en? ;)

Vi får se vad dagen har att erbjuda idag. Vi har ingenting planerat så det ska bli kul om vi kommer fram till något eller ifall vi inte gör de så vi stannar hemma hela dagen. En plan är iaf att hinna med några timmars sömn i eftermiddag, speciellt nu när lilleman dragit upp mig tidigare än tänkt ;)

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer