Fredaaaaaag!

Familjen ?, Min resa! ????

Känslan när barnen blir så pass stora att de vill åka till farmor och farfar. Och tillägger "jag vill sova där och äts frukost" jahaja. Bara att gilla läget 😆 trots att jag inte alls gillar det, hatar att vara ifrån henne men vet ju att hon har det toppen hos farmor och farfar och att jag får mysa med henne imorgon igen. - och pussa massor!

Vincent tog fel på tiden och tyckte det var morgon strax efter att jag hade somnat om efter Klaras ankomst till sängen. (Klockan 03.. Som förövrigt är tredje eller fjärde natten i rad hon vaknar mellan 02.30-03..)
Närmar bestämt va klockan 03.30 och han var pigg. Gjorde dock allt i min makt för att han skulle somna om, försökte mata honom med mera, men han vägra. Så det var bara att gå upp med honom för att inte väcka dem andra.
Efter några timmars lek somna han om vid kvart i 6 och sov ungefär en 45min för att sen ha massor av energi igen. 😴😴 haha,

Strax efter frukosten gjorde vi vid oss, sen gick vi bort till Senita och Oliver och lekte en stund tills barnen blev trötta och den ena behövde vila och den andra sova.
Så eftersom K hade bestämt sig för att hon skulle till farmor ch farfar gick vi hem, vilade en stund sen packade vi ner saker som hon skulle ha med sig.

Roger, som för övrigt är världens bästa handlade idag så lagom till han kom hem körde vi direkt till Öraholma där jag och Vincent lämnade av Klara och Roger för att sen köra vidare till BVC och föräldrarträff 👍🏻
- kom tillbaka till Öraholma lagom till fikan & lyxade till det med en otroligt god lussekatt! Mums!

Påvägen hem bestämde vi oss för att grilla, sagt och gjort. - fläskkarré och friterade potatis. Dyrt i sp, men eftersom jag har en del mer pga amningen så passar jag på medansvar kan!!

Mysig kväll med mitt minsta & största hjärta!
Som jag avrunda med att gå -3(tog av vb) pga av sötsug. 100g godis va så värt 18sp. 😍 haha!


Avslutade kvällen med att amma liggandes på golvet, gick superbra! 👍🏻😂 allt går bara man vill, och lilleman somna så gott så! 😅

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer