Frånvaron från familjen, snart låååångledighet!

Hej alla fina!
Här lyser jag med min frånvaro ungefär lika mycket som frånvaron från familjen är denna veckan. Den intensiva jobbeveckan börjar gå mot sitt slut och imorgon börjar min långledighet - jatack!
Kommer lägga krut på att umgås med barnen och min fina fina sambo i nästa vecka, ägna all kärlek och tid till dem och så lite tid på bloggen såklart ;) Men den får komma i andra hand för någonstans så är familjen viktigast så ja, det blir väl lite spontana inlägg under dagarna när tiden finns där.
Nästa vecka har loppan sportlov så vi ska ha henne hemma hela veckan, så mysigt. Men hon tycker förvisso inte det är så väldans spännande eftersom hon mer än gärna är på förskolan.

aja.
Detta blir inte så mycket längre för nu ska jag krypa ner i sängen igen. Har sovit lite imorse innan Klaras balett, men inte tillräckligt för att klara av hela dagen och sen natten på de. Utan nu när jag ätit färdigt ska jag krypa ner och dejta kudden några timmar medans familjen är iväg på kalas hos barnens kusin Anton. Tråkigt att missa, får ta igen det en annan gång. Blir väl några kalas till att träffa alla på. :D


Hittade en gammal bild på Klara, vart tog min lilla tös vägen? Hon som är så klok och vis, tiden har gått på tok för fort.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer