Frånvarande och pärlkrig.

Godkvällens.
Som många av er redan vet har jag sen några dagar tillbaka varit kass och därmed också varit frånvarande här.
Det känns som när man inte ens orkar med sig själv och familjen så är det svårt att orka med något annat också. Trots att de kan tyckas är "lite" att knappa lite på telefonen/datorn och skriva några rader. Men sen samtidigt så är huvudet helt tomt, inga idéer alls och visst har jag haft tanken på att sätta mig och skriva, men sen går det inte att tänka ut hur och vad som ska skrivas. Så då är det bättre att strunta i det.

I skrivande stund ligger jag utmattad i soffan, alvedonen börjar dock göra lite verkan igen. Den tar det värsta av smärtan i både rygg och hals, men någonstans känns det inte som det räcker på långa vägar. Är lyckligt lottad över att storasyster faktiskt självmant har satt sig och leker med lillebror nu, hoppas hoppas innerligt att de kan hålla sams en halvtimme till innan vi börjar kvällsbestyren. Roger är iväg på fotbollsmatch så ikväll är det bara jag och barnen. Brukar gå bra, förutom med nattningen av lilleman. Han har börjat bråka något extremt, oavsett vilken tid vi försöker lägga honom, dag som kväll. Han sover dock desto bättre på nätterna så det kanske vi får vara glada för? Haha.

Aja. Alltid är det något.

Igår va jag på vårdcentralen, eller ja helgmottagningen och fick utskrivet antibiotika för halsen, och allmäntillståndet så jag hoppas innerligt att det vänder de närmaste dagarna. Bör ju göra det, men som läkaren sa kan de vara mer än halsen som spökar och då hjälper kanske inte antibiotikan 😩 så vi får väl se hur dagarna blir. Hostan är dock lika bubblig som den blev härromnatten, och "hålet" som det så skönt känns som i halsen är på samma nivå fortfarande. Meeeen vi kämpar på!
Sjukanmälde mig igår och fick sjukanmäla mig inför natten, men känns som jag faktiskt inte hade pallat dels vara vaken i 10timmar, sen va igång i 10timmar. Nej vi får samla krafter och ta igen de i helgen!!

Idag har bebisen i magen både fått pussar, kramar, mat och massa kärlek. I gensvar fick Klara en rejäl kick tillbaka, vilken lycka Från loppan! "Åh mamma, jag kände bebisen, på riktigt!" 😍

Med detta avslutar jag och inser att jag måste gå efter Vincent så dagen inte slutar som igår 👇🏼 🙈😂

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Jennifer Queen,