Från aktiv till lugn.

Godmorgon! 🤗
Hur är det med er idag?
Här är det sådär, men jag har bestämt mig för att idag ska jag försöka att inte klaga, jag ska försöka att visa upp en bra sida för både barn & sambo. Kan bli svårt, men värt ett försök.
Jag och Vincent sitter sen en stund tillbaka och bygger pussel på hans rum. Så mysigt att bara umgås med ett av barnen emellanåt, att kunna hjälpa och greja med just det dem vill just då.

Vincent har blivit riktigt grym på pusslen han har fått av Klara som hon inte finner någon utmaning i längre, det som är negativt är ju att Vincent inte längre finner någon mening med att bygga ett knoppusslena. Åtminstone inte dem vi har hemma. 😅
Menmen, kul att se att han som är så aktiv och sprallig faktiskt kan sitta still en lääängre stund och bara bygga i sin ensamhet.

Planerna idag är att Klara ska leka med en kompis, Roger ska kolla om han får fram vad som är fel på bilen & förmodligen blir det lek för mig och lillemannen! Kanske blir det en sväng till lekplatsen, eller något annat. Känner inte att jag kommer vilja springa och sägs nejnejnej, låt flickorna va ifred och leka hela förmiddagen för de är nog så det blir, för såklart vill Vincent också vara med och leka. - dock inte riktigt lika uppskattat av andra ;)

Aja. Ni får ha en fantastisk dag så hörs vi kanske senare, hoppas vädret blir fint som igår. 👌🏻😁

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer