Fotfetisch?! đŸ€”

Familjen ?

Hej!
Just nu sitter jag och barnen i bilen och vÀntar i stort sÀtt pÄ att klockan ska bli 14, nej men inte riktigt. Vincent sover och jag tycker han kan fÄ sova de minuterna med. De Àr vÀrdefulla för resten av dagen!
Har hĂ€mtar Klara pĂ„ dagis och insĂ„g den stooooora nackdelen med att ha bilstol nummer 2 nĂ€r bebis sover. 😏 suck! Varit sĂ„ smidigt med babyskyddet. Och imorse Ă„ngrade jag att jag inte tog det, vi hann knappt ut ur Finja innan lilleman somna sĂ„ fick springa inom maxi med en sovande bebis pĂ„ armen. Och givetvis hade jag plĂ„nbok och nycklar i den fickan dĂ€r Vincent hade huvudet sĂ„ fick be om hjĂ€lp först i kassan för att fĂ„ fram plĂ„nboken och sen utanför för att kunna lĂ„sa upp bilen, haha! Men det gick, tack vare hjĂ€lpsamma mĂ€nniskor đŸ€—

Förmiddagen spenderade jag och lilleman i ballingslöv hos fina Mikaela och Silja, dĂ€r va ocksĂ„ Caisa! Super gott ned frallor och sen en gudomligt god biskvi. 😍 en promenad gjorde samvetet lite bĂ€ttre men Ă„h. Det som va minus pĂ„ vĂ„gen imorse Ă€r med all sĂ€kerhet inte minus lĂ€ngre. JĂ€kla fina flickor! Haha.


Eftermiddagen kommer bestÄ av besök pÄ jobbet, dÀrefter ska vi handla och sen hÀmta Roger. hem och Àta och sen ska Roger ivÀg och spela fotboll,wiho. Jag och barnen ska inte med och nÄgon trÀning blir det förmodligen inte för mig ikvÀll. :( aja..

Men nu ska jag nog se om jag för liv i Vincent sÄ vi kan sticka in pÄ jobbet och fÄ de vi ska görs gjort. ;) apnervös inför helgen. Javisst!


Nu Àr Vincent överallt och ingenstans, upp pÄ allt. KlÀttra klÀttra klÀttra. Haha! Och sen en bild pÄ Vincent pÄvÀg frÄn ballinslöv, gott med fötter?;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer