Förra året kommer i år igen.

Hej alla fina!
Hur mår ni ikväll?

Mitt huvud värker och jag skulle nog helst bara vilja krypa ner under täcket och sova. Tänkte dock vänta en liten stund till så jag hinner träffa Roger lite, han är för tillfället ute och fixar med bilen. Duktig som han är.

Idag var det dags att köra upp till Växjö igen, efter två veckor på hemmaplan med självstudier och tentaplugg. Och det var längesen jag var så nervös som jag var idag, illamåendet stod upp i halsen och magen värkte. Och jag lovar, när jag gick ut ur rummet va det som tre ton försvann från axlarna, och sten i magen bara sa puff.

Kanske gick det inte helt bra, men jag hoppas det räcker för att jag ska klara ett G. Absolut hade jag helst velat ha ett VG, men mina förhoppningar är inte dem bästa. Och skulle jag behöva göra om den, ja då får jag göra det. Inte hela världen utan ser det som att jag lär mig det ännu bättre genom att göra det en gång till. inte sant?

Aja. vi var några stycken som stack och fikade efter tentan, supertrevligt. Jag gillar mina klasskompisar och det känns nästan lite sorgligt att det är sista dagen på terminen som vi är uppe imorgon, sen är det en månad till nästa gång vi är i skolan. men sen är det väldigt skönt. Man kan inte älska alla människor, och det är långt ifrån alla man klickar med. Men att man inte respekterar varandra och kan vara professionell ändå är bara tramsigt. Jag bryr mig inte, utan jag försöker låta det vara. Ser det som att om ett halvår behöver vi aldrig mer ses, så vill någon gå runt och ogilla mig så varsågod! :D

Nu däremot lutar jag mig tillbaka, njuter av kvällen och kanske stoppar i mig en macka eller två. Måste ju bygga upp magen inför julen, eller de va tvärt om? Man ska banta ner sig för att julklänningen ska sitta någorlunda bra, ja.. så va de nog. haha

Tänker i alla fall satsa på förra årets klänning, vi var ju sjuka förra året så det var ju ingen som fick se mig i den. Mer än familjen här hemma. Så då blir den ny för alla andra, låter inte de som en bra plan? Den har ju inte direkt kommit till användning någon annan gång än julafton förra året. hihi. Bjuder på några bilder från förra året, för visst firade vi jul: Jag och min älskade familj. trots att magsjukan kom över oss bara några dagar innan.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer