För tidigt!

Godmorgon!
Sovmorgon är numera ett blott minne, Vincent har verkligen bestämt sig för att vakna tidigt vart eviga dag. Kanske han vill ha lite sympati med sin pappa som måste upp tidigt och jobba, återstår och se i helgen. För då borde han ju ta sovmorgon, tänker att de vill nog Roger iaf ;) haha.

Aja, jag får ta Vincents middagslur som tillfälle att vila. ✌🏻️

Igår gick dagen fort, det var det ena besöket efter det andra. Nej men eftersom det en bit och köra och lite mer tid som går åt för att lämna barnen så tar det ju lite tid. Allt såg iaf bra ut med bebis, hon låg 8% över medel. Så lite stor men inte gigantisk - än. Men mycket kan ju hända men det är bara att vänta och se hur stor hon är när hon bestämmer sig för att titta ut. Jag hoppas innerligt det är snart för det är inte kul längre. 😑

Men det kunde varit värre, så jag ska väl inte klaga. Ändå gör jag det! 🙋🏼
Känns ändå otroligt skönt att kunna släppa lite på känslan av att bebis kommer ut gigantisk, bm som mätte på TUL trodde att de skulle bli runt Klara & Vincents vikt, och även om dem varit stora så har dem ju inte varit gigantiska :)

Nej nu är det frukost som gäller, för morgonillamåendet - eller ja, egentligen hela dagens illamående har kommit tillbaka, helt ovälkommet..
Så på återseende 😘

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,