För lite familjetid denna helg!

Att det är söndag, sista dagen på denna veckan känns knappt. Det känner mer som att det skulle vara fredagmiddag och att vi inväntar pappan i huset som slutar tidigare på fredagar.
Helgerna brukar gå fort, men denna helgen - har den ens varit här?!

I fredags spenderade vi kvällen hos några av våra favoriter, Anna, Kim, Mollie och Elis. Ditt kom även fler favoriter - Richard och Harry. Tycker det är så härligt att man skapat nya kontakter, dels för barnens skull men också för ens egen skull. Fina människor omkring en får en att må bra! :D
Fredagen bjöd på god mat, och trevligt umgänge. Barnen busade på och det bestämdes att Klara skulle sova över hos Mollie - lagom nervös mamma. ljudet var på på telefonen och jag kollade den varje gång jag vakna - falifall hon skulle ha vaknat och ville hem. Men nejdå. Stor tjej som inte behövde sin mamma minsann. Lagom mallig över att hon hade sovit över hos en kompis för första gången.

Lördagen gick fort, förmiddagen spenderade vi hemma och när Melissa skulle sova passade jag på att gå och hämta hem Klara - i regnet. gash vad jag inte tycker om regn..
Men Melissa skulle somna och Klara skulle hämtas så jag hade väl inte jättemycket val. haha!
Eftermiddagen blev det kalasande för Rogers pappa, så några timmar där innan vi körde Roger till en kollega för att dem sen skulle vidare på galaj med jobbet.
Så lördagskvällen blev mysig. Barnen skötte sig, mestadels. Vincent somnade strax innan 20 och Klara fick komma ut och kolla på Mello. Jag som envisade med att prova välling på Melissa fick glatt gå och duscha av både mig själv och henne för att som de andra gångerna hon provat just välling - hon kaskadkräkte upp skiten igen.
Min första tanke va såklart magsjuka, så tänker jag alltid när det någon som kräker - lite oavsett anledning men ja. Roger påminde mig både en och två gånger om att det varit så de andra gångerna med. det är precis som hennes mage inte fixar det. Men varför är de så?!

Jag är så kluven, men jag kan inte göra så mycket åt det. Vi är inne i en cirkel som inte går att komma ur, nätterna är hemska och Melissa är troligtvis hungrig många gånger när hon vaknar men där är inget i brösten, eller ja. något är där ju för hon suttar och snuttar. Men ja, inte tillräckligt. Många gånger hade det varit så skönt att hon slugit en flaska välling på kvällen och sen sovit gott hela natten. För så va det med Vincent, när vi tvingades sluta med amningen - pga graviditeten med Melissa pallade inte min kropp det. Men han tog ju till slut ersättning och sov gott på de... Men hon tar ju inte de heller. visserligen ett tag sen vi provade, kanske får de bli det vi provar ikväll. Vällingen lär jag nog inte prova igen på ett tag med tanke på hennes reaktion varje gång..

Hoppas ni haft en bra helg och får en fortsatt bra söndag. Nu ska jag ta tag i tvätten medans barnen leker fint! :D
Sen blir det förhoppningsvis massa familjemys ikväll när Roger kommer hem från fotbollen! 

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Vilken helg ni har ju hunnit med så mycket! Hoppas ni fick en lugn kväll 😊Vad stor hon börjar bli nu när hon sover över hos en kompisnouw.com/amandizan
moiii
moiii,
Kul att sova över 😊 verkar som ni haft en fantastisk helg ❤️nouw.com/moiii
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Evighetsgöra

Jag tycker det är väldigt roligt att vara iväg, hitta på saker och så.
Men det är också så himla mysigt att vara hemma, fixa och dona.

Jag tycker det ska bli så fantastiskt roligt att få göra vid Vincent och Melissas rum. Fast jag lär nog behöva påminna mig själv om att jag skrev detta, när jag väl är igång ;)
Förhoppningsvis är vi färdiga innan barnens kalas & sen efter kalaset hoppas jag på att vi ska göra vid Klaras 😍👌🏻men det säger jag ju nu. Nu när jag ”bara” dragit ned tapeterna och putsat på väggarna. Kvar där där ju att spackla, putsa, fylla med mjukfog i taket, måla tak, måla fönsterkarm, sätta vävtapet, måla vävtapeten & sen sätta fondtapet.
Sen ska listerna & foder målas & sättas på plats och medans jag skriver detta känner jag att jag definitivt inte kommer bli färdig innan kalaset 😂🙈

Men hoppet är det sista som överger en!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Leverans 😍👌🏻

Igår kom äntligen vår beställning, semestrar och att där va rea på Hm har gjort att leveransen tog tid denna gången. Annars tycker jag att de brukar vara rätt snabba.
Aja.

Vilken lycka - jag köpte kläder. Två baströjor, en svart vanlig trikåkjol, ett par jeansshorts, en jeanskjol & två bh och tre par trosor. ALLT passa, och ingen är lyckligare än jag! 👌🏻💁🏻
Sen att jag gått upp lite i vikt och har spårat totalt nu i sommar så är jag ändå nöjd med att kläderna passa! 👌🏻🤗

Barnen fick nya badkläder, Vincent ett par sjukt snygga badbyxor i limegrönt. Och klara fick sin efterlängtade bikini. - väldigt kluven där, jag tycker inte alls att bikini har på barn att göra. Men det är svårt att motivera när hälften av kompisarna har det och nu när vi varit iväg mycket har hon sett många som haft det - så nu passa jag på när de var rea 👌🏻
Nya skor blev det också, älskar hms skor till mina barna fötter.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Getinge

Gillar

Kommentarer