För lite familjetid denna helg!

Att det är söndag, sista dagen på denna veckan känns knappt. Det känner mer som att det skulle vara fredagmiddag och att vi inväntar pappan i huset som slutar tidigare på fredagar.
Helgerna brukar gå fort, men denna helgen - har den ens varit här?!

I fredags spenderade vi kvällen hos några av våra favoriter, Anna, Kim, Mollie och Elis. Ditt kom även fler favoriter - Richard och Harry. Tycker det är så härligt att man skapat nya kontakter, dels för barnens skull men också för ens egen skull. Fina människor omkring en får en att må bra! :D
Fredagen bjöd på god mat, och trevligt umgänge. Barnen busade på och det bestämdes att Klara skulle sova över hos Mollie - lagom nervös mamma. ljudet var på på telefonen och jag kollade den varje gång jag vakna - falifall hon skulle ha vaknat och ville hem. Men nejdå. Stor tjej som inte behövde sin mamma minsann. Lagom mallig över att hon hade sovit över hos en kompis för första gången.

Lördagen gick fort, förmiddagen spenderade vi hemma och när Melissa skulle sova passade jag på att gå och hämta hem Klara - i regnet. gash vad jag inte tycker om regn..
Men Melissa skulle somna och Klara skulle hämtas så jag hade väl inte jättemycket val. haha!
Eftermiddagen blev det kalasande för Rogers pappa, så några timmar där innan vi körde Roger till en kollega för att dem sen skulle vidare på galaj med jobbet.
Så lördagskvällen blev mysig. Barnen skötte sig, mestadels. Vincent somnade strax innan 20 och Klara fick komma ut och kolla på Mello. Jag som envisade med att prova välling på Melissa fick glatt gå och duscha av både mig själv och henne för att som de andra gångerna hon provat just välling - hon kaskadkräkte upp skiten igen.
Min första tanke va såklart magsjuka, så tänker jag alltid när det någon som kräker - lite oavsett anledning men ja. Roger påminde mig både en och två gånger om att det varit så de andra gångerna med. det är precis som hennes mage inte fixar det. Men varför är de så?!

Jag är så kluven, men jag kan inte göra så mycket åt det. Vi är inne i en cirkel som inte går att komma ur, nätterna är hemska och Melissa är troligtvis hungrig många gånger när hon vaknar men där är inget i brösten, eller ja. något är där ju för hon suttar och snuttar. Men ja, inte tillräckligt. Många gånger hade det varit så skönt att hon slugit en flaska välling på kvällen och sen sovit gott hela natten. För så va det med Vincent, när vi tvingades sluta med amningen - pga graviditeten med Melissa pallade inte min kropp det. Men han tog ju till slut ersättning och sov gott på de... Men hon tar ju inte de heller. visserligen ett tag sen vi provade, kanske får de bli det vi provar ikväll. Vällingen lär jag nog inte prova igen på ett tag med tanke på hennes reaktion varje gång..

Hoppas ni haft en bra helg och får en fortsatt bra söndag. Nu ska jag ta tag i tvätten medans barnen leker fint! :D
Sen blir det förhoppningsvis massa familjemys ikväll när Roger kommer hem från fotbollen! 

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Åh jag känner samma. Helgen har inte varit här, behöver ett par dagar till 😋
nouw.com/sofiefriden
Fnulan,
Efter denna helgen behöver jag helg. jag hann inte med vänner men jag hann med en i familjen <3
www.fnulan.se
Hannas krypin,
Härligt att umgås med fina vänner! Vad jobbigt att hon inte verkar tåla vällingen. Det blir ju lite lättare barnen dricker välling. Hoppas att det fungerar bättre med ersättningen.
hannafialotta.blogg.se
Michelle,
Det låter så himla fint , med bra umgänge och bra sällskap runtomkring sej då blir man extra varm i kroppen 💕
www.michellefrandell.blogg.se
Sarah,
Jaa helgen går alltid för fort :/ Jag håller med dig om att det alltid är kul att träffa nytt folk 😊
CheerSarah.devote.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Men så jobbigt att det inte fungerar med vällingen som alternativ. Hoppas att ni hittar en bra lösning så att ni alla får sova gott om natten.
nouw.com/annaskarblom
Kamilla,
Så jobbigt med att lillan vaknar på nätterna och välling inte funkar. Hoppas att ni kommer på en bra lösning för er alla.
kamillaskamera.com/
Yela,
Men så himla kul för henne att få sova borta för första gången 😃 Hoppas de blir bättre med nätterna snart förresten, förstår att de måste vara jobbigt!
beautyela.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken helg ni har ju hunnit med så mycket! Hoppas ni fick en lugn kväll 😊Vad stor hon börjar bli nu när hon sover över hos en kompis
nouw.com/amandizan
moahhansson
moahhansson,
Kul att sova över 😊 verkar som ni haft en fantastisk helg ❤️
nouw.com/moahhansson