Folk är förtrödna.

Godkvällens.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över frågorna över nyheten som jag skulle dela med mig av. Folk är så förtrödna, folk som inte hör av sig annars har mage att både skicka på fb, snap och sms.
Något som jag reagerade på ännu mer va att någon skicka och fråga om jag och Roger skulle dela på oss. Där ställer jag istället frågan tillbaka, vart i helvete skulle det vara någon spännande nyhet? Humf! Jag vet inte riktigt vad folk tänker, men jag tycker iallafall inte det hade varit något spännande med att vi skulle gå i sär, så ni som tror det. Nej. Vi ska inte dela på oss, vi har inte slutat älska varandra och vi är starka tillsammans, PUNKT.

Men ja. Och för att folk är så nyfikna, ja då är det ju självklart ännu roligare att dra på det lite till. Eller hur?


Kvällen tänkte jag iallafall spendera i soffan, tillsammans med unga mammor på ipaden och datorn i knät och fixa inför bloggmiddagen. Får passa på när barnen sover och gubben är på träning ;)
Sen blir det eventuellt lite fix med bloggen med, men jag vet inte riktigt hur jag vill ha den. Trivs med att bara ha mitt namn som överskrift och ha det vitt/svart. Men tycker samtidigt det är lite tråkigt, kanske ska jag göra den lite mer vårig och fin?! Aja. Vi får se ifall jag reder ut de, sist jag titta på det gav jag faktiskt upp för jag tyckte inte jag fick rätt på det överhuvudtaget. haha

Nu ska jag gå ut och se ifall där är glass, blev sugen på de och det kan jag gott unna mig i min ensamhet :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Hoppas det fanns glass så du åt något gott 😊 Mysig bild på er!! Kram <3
nouw.com/angelicaelversson
emmamatildaa
emmamatildaa,
Det fanns det 🙈 haha! Tack 😊 kram på dig!
nouw.com/emmamatildaa
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Hihi vilken tur ;₩
nouw.com/angelicaelversson
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Ska vara en 😊 haha
nouw.com/angelicaelversson
IP: 82.99.3.229