Flottig middag!

Allmänt
Klockan bara tickar iväg när man fastnar och kollar rundor. Tog med mig ipaden in i sängen, datorn var klumpig och telefonen är så liten. Man ser bättre och kan klicka rundor lite mer på ipaden. Försökte se om jag kunde hitta en ny pjyamas till mig själv, men hittar inget som faller mig i smaken just nu. Vill ha en enkel, mysig men inte allt för varm. Men de ska gärna vara långa byxor, men får gärna vara kort arm. Inte tight men inte för pösigt. - höga krav? Nejdå jag har bara inte hittat någon som passar mig ;) 
Dagen har gått rätt fort idag, jag och barnen har tagit det lugnt hela förmiddagen och efter lunch. Gjorde näringsrik lunch till mig & Klara idag - köttbullar/bacon och snabbmakaroner. Haha men ibland får de bli något sådant lätt, tyvärr för ofta för jag har noll fantasi och oftast finns inte tiden att stå och fixa något. Perfekt när där är rester kvar sen dagen innan. 
R slutade tidigare idag och va hemma vid 14, och nästan direkt körde vi till svärföräldrarna för att byta till vinterdäck . Sen javisst, men de har ju knappast varit något vinterväglag. Där tyckte Klara det var för kallt för att vara ute och leka, min tanke var att vi skulle vara ute, passa på att leka ute och samtidigt kanske hjälpa till/göra R sällskap men så blev inte fallet. Jag och barnen gick in och gjorde svärfar & hans bror sällskap istället. Trevligt trots en trotsig treåring och en något förtvivlad 10veckors. Men vi tog oss genom dagen ändå, jag och Vincent tog oss till och med en powernap på soffan när R hade kommit in. Skönt och välbehövligt efter dessa nätter med hattig sömn. Tror (hoppas!!) dock att de blir en bättre natt inatt, låter som det så jag håller tummarna. Annars har vi inte gjort så mycket mer än myst idag. Passat på att bara ta det lugnt och bara va. Bestämde oss dock för att strunta i att laga mat, så om min lunch var dålig så var middagen sämre. McDonalds fick det bli, mitt utbud var dock något begränsat och jag kunde inte ta det jag brukade men det funkade bra trots allt. 
Nahe, det börjar bli dags och försöka sova. Ingen vet hur natten blir, ingen vet när Klara tänker vakna imorgon & ingen vet om där finns utrymme till en powernap under dagen imorgon. Jag hoppas dock på sovmorgon + tillfälle till powernap, kankse kan hela familjen ta sig en sådan samtidigt? Bombaderar med lite bilder från dagen som avslut. (Mobilbilder är inget bra, men i nuläget har jag minsann inget annat att fota med.)
Alltid så himla glad på morgonen, trots täppt näsa och rälig hosta fick jag leende de första jag fick när jag sa "godmorgon Vincent" :D
Magträningen imorse va utan protest, stjärnan i fönstet var rolig att titta på!
Klara gick ju upp en aning tidigare än oss imorse, hon hade övat på att slå kullerbyttor och gjorde de med glädje om och om igen. (Aj aj aj säger jag. Men inte hon tack och lov)
Nejdå inte alls skeptisk när mamma tar fram telefonen och ska fotografera mig när jag är nyvaken Och egentligen jätteglad.
En snutte från geggamoja har blivit lillemans favorit, den luktar inte alls gott då den nog fått lite mjölk på sig ett antal gånger. Men han gillar den och blir för det mesta otroligt lugn av den. Försökte köpa en till, men änsålänge tar han inte den. Suck!
Körde på kossebyxorna idag. Borde va jag som haft dem idag för idag har jag känt mig som en kossa på både ena ,andra och tredje viset. 
Nåja, Klara hjälpte ju till lite iaf.haha

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer