Flera dagar efter! - lite av en bildbomb ;)

Allmänt
God kväll! Jag vet inte vart jag ska börja, om jag ska börja om idag och jobba mig bat eller om jag ska backa direkt till tisdag eftersom jag inte skrivit sen dess. Kul att se att här faktiskt är dem som går in och vill läsa, trots att jag inte lagt upp någon länk på Facebook de senaste dagarna, just för att jag inte har uppdaterat ;) haha.
Jag börjar från i tisdags; lillejulafton som först spenderades på jobbet och sen hem en vända för att samla nya krafter inför kvällen som spenderades i Öraholma med trevligt sällskap och lite försmak på julafton! :)
Själva julafton blev bättre än förväntan(förväntade mig nog att alkt skulle köra ihop sig-.- haha), trots att där inte var någon snö.. Annars var allt precis som jag hoppats på, mysigt, trevligt och lugnt och skönt. Ja, inga minus utan mest plus plus och mer plus! Julafton hade vi här, och mamma, pappa och Benjamin ovh Jonathan var här och firade den med oss. Kalle anka fick börja dagen, som sen följdes av mat, umgänge, paketutdelning och massa godis! Ovh ja, jag synda, jag synda så jag hade inte magen. Ovh ja, tyvärr ställde jag mig på vågen 25 och ångrade mig bittert att jag åt så förbannat mycket. Haha men gott va det!
Den 25 (igår;)) var det jobb som hälldes vilket var jobbigt att ta sig upp eftersom det blev sent på julafton, men det är tur man har bra kollegor som piggar upp en och får en på bra humör! :) och när jag kom hem passade jag på att städa undan efter julafton, kunde ju göra det med hög musik, skönsång och lite dans eftersom jag var själv hemma ;)Lagom till Roger kom hem bestämde jag mig för en powernap vilket var väldigt välbehövligt ovh genomtänkt eftersom det var fest i vankiva på kvällen!Trevlig fest, lite pinsamheter, väldigt många människor man inte träffat på toklänge. Men väldigt roligt :) toppen kväll som slutade i bra tid, jag och Roger skippade björket och vad man kan läsa/höra så missa vi nog inte jättemycket mer än att där var mycket folk. Och mycket folk var aldrig varit mig grej så tycker det var skönt att vi skippade det! Så sparade vi dem pengarna ;)
Idag har vi inte gjort så mycket, vi sov länge, åt frukost och körde till Öraholma för att hämta Klara, men vi kom precis i middagen så det blev att hon somna i vagnen där, och vi somnade på soffan både jag  och Roger. Socialt ;) men skönt iaf!! Körde hem gjorde vi inte förens vid 17, och då var jag så sugen på tacos så vi bestämde oss för att Göra det, och ja. Det går inte jättebra med min diet. Jag skäms för att skriva det men jag har misslyckats. 
Sen julafton har det varit så svårt, eller ja igår lyckades jag fram till kvällen när ang drack alkohol, det var ju inte direkt inräknat i dieten trots att det var vätska.  Menmen, imorgon är det nya tag och sen är det 1,5vecka kvar.. 


Wiho..
Nu säger jag godnatt. Hoppas på att jag somnar lika snabbt som jag lägger huvudet på kudden. Jobb väntar imorgon (y)
Puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer