Fiskar & mjölkfritt!

Sådär ja då har jag ännu en gång lyckats vinna pris för min tröghet. Humf!
Vad skulle jag gjort utan min käraste? Jag hade helt enkelt inte klarat mig, inte ens att flytta över bloggen lyckades jag med.
Men nu är den överflyttad iaf och det känns skönt, börjar det nya året här.
Tänkte först inte flyttat med alla gamla inlägg från bloggen, men sen samtidigt känns det roligare att ha en med alla inlägg på (nu är där ju någon gammal blogg med, men dem vet jag knappt va det är för adresser osv).
Jag har knappt börjat kolla rundor på de olika funktionerna här, men jag är redan fast besluten om att jag gillar det! :D


Fiskarna här hemma är uppskattat av både stora och små, riktigt rogivande att sitta och titta på dem små simmarna konstigt nog. Vincent tycker det är jätteintressant och kan sitta och titta ett bra tag, samtidigt som han sprattlar med både armar och ben och jollrar på.
Klara har också alltid varit intresserad av fiskarna, men den senaste tiden har fiskarna blivit färre och färre, och en dag slutade lysröret med fungera. Stod så ett tag och sen plötsligt en dag hade Roger både fixat lysrör, nya växer & fiskar. :D hihi

Vincent har nu somnat för natten (hoppas jag!) i min famn så jag får nog passa på att kanske försöka sova, för här vet man aldrig när morgonen startar. Jag hoppas dock på lite sovmorgon imorgon också, 10 är inte nödvändigt det räcker med 8.. Men gärna inte innan dess ;) haha!

Testade mjölkfri chokladpudding ikväll, den smaka faktiskt helt okej. Hade ställt mig in på att den inte skulle vara god men det var den!
Tur nog har jag 3 till i kylen, men sen var det ju de där med att gå ner i vikt. Javisstja. -.-

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer