Feber och dåligt väder :(

Allmänt
Att vakna klockan 04 av att K så jätteledsen är inte okej. Och det är inte heller okej att känna att hon var skållhet en timme senare, trodde såklart det var att hon varm för hon var ledsen men så var inte fallet. Så idag har vi varit hemma och myst. Hon var rätt avtrubbad på förmiddagen så då tog vi det mest lugnt men efter middag blev hon full av energi och nu går det i vågor. Underbara lilla tös, bli inte dålig!!Igår gick dem lucia på dagis, och därefter var det fika. Det var mysigt att se alla så barn och så duktiga var dem! Hihi. Några filmer blev det och en del bilder. Men det är svårt att ta bilder när det är så pass långt från när man bara har telefonen att ta bilder med. :( men där blev några iaf, men har bara två på ipaden.

Ikväll har dem "lovat" storm, vilket jag inte alls tycker om. Men vi för väl se om det blir något av det. Änsålänge är det ju bara lite blåsigt, och regn. -.- 
Men nu ska jag gå och leka med mitt gullefjun som för tillfället nog behöver sin mamma :p " mamma kom, mamma lek, mamma koooooom mitt ruuuum, mammaaaaaaaaa,"


 Puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer