Fartfylld dag!

I förmiddags fick vi besök av Linn och Linus, tog en promenad i kylan. Skulle egentligen gått en längre runda än vad vi gjorde men det var så himla kallt och vi hade uppenbarligen inte tillräckligt med kläder på oss. Så vi vände efter en bit och gick hem igen istället.
Väl hemma blev det en massa bus, Klara kan verkligen konsten med att busa och stissa upp sig själv. Och så hade dem köpt med sig lite god fika!
När dem begav sig härifrån passade vi på att varva ner en stund i soffan, vi mös och Vincent han somnade en sväng. Kort därefter kom Mollie, Elis och Anna hit och plötsligt fick Klara en massa ny energi. Ibland förundras jag vart hon får all energi ifrån! Haha men det är väl förvisso bra att hon har all energi som hon har, för samtidigt som hon kan vara helt typer och mer busig än för sitt eget bästa så kan hon även vara lugn och bara sitta.
Dock blir det nog inte alltid vid rätt tillfällen, men vad gör det? Man är ju bara liten en gång! :)

Nu väntar vi på att hjärtat ska komma hem, han skulle köra inom och hämta sängen till Klara. Men den kommer inte komma på plats idag för där ser ut som kriget inne på hennes rum. Så om där inte blir städat blir där inte heller en ny säng! ;)

Nej om man skulle passa på att gå och fixa någon mat medans Vincent eventuellt sover en stund...

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Sofiethufvesson
Sofiethufvesson,
Tänk att man själva haft så mycket energi en gång i tiden. Svårt att förstå! haha
nouw.com/sofiethufvesson
emmamatildaa
emmamatildaa,
ja men eller hur. Haha! Snart är det full fart hemma hos er också, går aå himla fort 😥
nouw.com/emmamatildaa