Får se hur det går denna gången!

Allmänt
Idag tog jag tag i mitt liv, eller ja tanken är att jag ska göra det nu framöver med istället för att tänka "jag börjar imorgon"Eller "jag kan ha det som nyårslöfte" osv så började jag idag. Nu jäklar ska mammakilona väck, nu ska jag se till att jag mår bättre över mig själv, äta bättre och framförallt röra på mig. Gjorde försök med Viktväktarna innan jag blev gravid med Vincent, det gick ju bra enda tills vi fick plus på stickan och lilla plutten infann sig i min mage, för då sket jag i det. Eller nja det gjorde jag väl inte helt men eftersom man inte ska gå ner i vikt (banta) när man är gravid la jag det ganska snabbt på hyllan och trots att jag inte ökade i rasande fart uppåt slutande jag ändå på högre siffra än vad jag skulle gjort. 18kgs viktuppgång under 9månader, och eftersom jag redan innan jag blev gravid ville gå ner så kan ni ju själva tänka er vilken resa jag har framför mig. 
Men eftersom jag ammar kommer jag ta största delen av resan till ett bättre mående genom att sluta äta så himla mycket godis och kakor, sluta dricka massa läsk och istället utnyttja vår fina sodastream. Och sen börja träna! Köpte boken "träning för nyblivna mammor" så får väl se vad den kan göra för under på mig. 
Men sen kommer jag inte utesluta/förbjuda mig själv att någongång äta något gott och dricka läsk osv. Nej, det tror jag bara kommer få mig att vilja ha det ännu mer och därmed fuska, och vem vinner på att fuska? :pSatsar på somnaren 2020! (Eller Något år där efter!) ;)
Mitt träningssällskap innan idag! Fina Klara! 

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Jag känner samma här! Kommer börja med mammaträning på Gym1 den 13 januari. Tränar i grupp 12 gånger då. Så taggad!!! =)
nouw.com/sofiesdagar
Emma-Matilda,
Det var jag med påväg att anmäla mig till, men av någon anledning gjorde jag inte de. Dumt ju. Hade varit kul nu när man vet någon mer som skulle gå! :p
emmamatildaa.blogg.se