Familjesäng

Innehåller affiliate-länkar

De två stora är lämnade i skolan och förskolan, Melissa sitter fint och leker och jag unnar mig faktiskt lite tid framför datorn. Blir nog inte så långvarigt dock, men behövde göra en beställning på forever så tänkte att jag hann det i alla fall innan lillfisen behövde mig igen.

Natten har varit hyfsad, förutom den timmen jag delade Vincents 70cm bred säng, och inte nog med att den är smal för att ligga bredvid honom, jag får jag inte plats på längden. haha!
Där var en och hämtade en av sängarna igår, och Vincent blev lite halvt förtvivlad. Men jag förstår honom, vi har ju hela tiden sagt att lillasyster skulle få den när hon flyttade in på hans rum. Men ja, vi kollade lite på bilder på tänkbara sängar så får vi väl se ifall han går med på det sen när det är dags. Och har vi inte hittat någon säng som faller oss alla i smaken när det är dags för nästa person att hämta hans säng så får vi ta upp växa sängen ett tag - värre än så är det ju faktiskt inte. ;D haha!

Här är några av de sängarna vi kollat på, men vi får väl se vad det blir för någon. Det viktigaste är nog att den inte är fullhäjd som en våningssäng brukar vara.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer