Familjedag<3

Allmänt
Idag har vi försökt vända tillbaka tiderna till dem vanliga, vilket nog har lyckats då jag ställde klockan imorse och fick upp hela familjen hyfsat tidigt trots att det var jobbigt ;)Frukost och sen började jag greja med mitt och Roger med sitt och lilla loppan hjälpte gärna mig med röjandet! Vid 11 satte vi oss i bilen och körde ner till Malmö, och farfar. Vilket resulterade till att K somnade påvägen ner vilket var perfekt ;) Hade en urmysigt dag ner hos farfar, min fina farfar <3 
Avslutade trippen till Malmö med en färd till Ikea och handlade lite smått och gott. :) alltid lika mysigt att gå där, dock var eg ett stort negativ att K var trött och började bli otålig när vi hade kommit halvvägs, men för övrigt var det helt okej! Och loppan somna i bilen påvägen hem och sover fortfarande så jag hoppas hon väcker oss först imorgonbitti, gärna 6-7, det gör absolut ingenting! :)
Imorgon är det tillbaka i rullorna igen, eller ja iaf för Roger som börjar jobba igen, jag tar ytterligare en dags ledighet innan jag går på 5dagars jobb! 
 Nu däremot ska jag dricka upp mitt te och mysa med min man! 
Bilder kommer imorgon, bilderna är på telefonen ovh jag orkar inte klydda med det nu.Puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer