Ett vänt dygn.

Godkväll!
Just i denna skrivande stund sitter jag i sängen hos Klara och nattar henne, vi har totalt vänt på dygnet. Barnen sover länge, är uppe sen och vi likaså. Men vad vore jullovet utan knasiga tider? 😂🤦🏻‍♀️

Barnen trivs, och det är väl huvudsaken tänker jag. Sen är det såklart skönt med lite ”lugn och ro” innan det är dags att själv gå och lägga sig. Och det är väl därför de blir så himla sent för en annan också. Haha! Men men. Snart är det tillbaka till verkligheten, och därför struntar vi i de just nu.

Själv jobbar jag morgon nästa vecka. Det är längesen jag gjorde de, speciellt mer än en dag i taget. Men det ska nog gå bra. Känns som jag får mer gjort när jag kommit upp tidigt och varit igång på jobbet. Men sen är jag ju så himla trött redan innan kvällsmaten 😑 menmen..


Ikväll har vi däremot varit och ätit middag hos Rogers föräldrar. Baconlindadkycklingfile & potatisgratäng. Supergott. Och inte nog med de, supergod fruktsallad - en fruktsallad vi även hade på nyår. Men är de gott så spelar de ju ingen roll haha!

Bjuder på bilder från nyår.🙌🏻

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer