Ett skumt hotell? đŸ€”

Godförmiddag!
Solen skiner och vi ocksÄ trots lite för mÄnga nÀtter med lite mindre sömn Àn vanligt, men vad gör det i de stora hela nÀr barnen ÀndÄ Àr pigga och glada?

IgÄr gick den mesta delen av dagen till att packa upp och fÄ undan allt vi hade med oss, det Àr en del som ska med nÀr man ska vara ivÀg nÄgra dagar, haha! Och imed vi valde stuga i Vimmerby sÄ blev det ju bÄde handdukar och lakan ocksÄ. Men det har ju sin charm sÄ varför inte! :D

Vi började hela trippen med att Àgna förmiddagen pÄ söndagen till att packa det sista, plocka undan i huset, tömma sopor osv. Allt det dÀr nödvÀndiga ni vet. Och lagom efter lunch satte vi oss i bilen för att styra den mot MÄlilla dÀr vi hade vÄrt första stopp.
Eller ja, vi fick ju stanna och handla dricka och lite sÄ pÄ vÀgen, men vi hade bestÀmt oss för att köra upp sÄ lÄngt vi kunde dagen innan för att slippa sitta i bilen tre timmar samma dag som vi skulle gÄ pÄ ALV.
Upp gick bra att köra, jag körde hela biten och barnen de sov en bra stund bÄda tvÄ för att sen faktiskt va hyfsat nöjda resten av biten.
Framme i MÄlilla checkade vi in pÄ hotellet, lite mÀrkligt hotell. Men det dög för oss, för en natt.
NĂ€r vi vĂ€l va incheckade och grejerna va uppe pĂ„ rummet bestĂ€mde vi oss för att ta en promenad i det dĂ„ fina vĂ€dret. HalvvĂ€gs började det dock regna lite men avtog som vĂ€l va rĂ€tt snabbt igen. VĂ€l framme pĂ„ hotellet igen bestĂ€mde vi oss för att vi kanske skulle Ă€ta nĂ„got, klockan hade ju trots allt tickat pĂ„ lite och det var dags för kvĂ€llsmat. Men vad? Restaurangen pĂ„ hotellet stĂ€ngde klockan 17 sĂ„ dĂ€r va de kört, men vi körde till ett stĂ€lle som hette bandygrillen och fick i oss lite mat. đŸ‘đŸ»

DÀrefter blev det att göra ordning bÀddsoffan för Barnen, Vincent skulle somnas och sen Àven Klara. Och ja,kort dÀrefter dÀckade Àven de tvÄ förÀldrarna eftersom vi visste vad vi hade och vÀnta för kul dagen efter! :D

och nu ville Vincent leka med mig igen sÄ nu har jag inte tid med detta, Äterkommer senare m. Med bilder frÄn alv :D

Puss & kram Emma-Matilda

  • NĂ€ra Finja

Gillar

Kommentarer