Ett kaosartat kalasande för vår 3åring!

Hela dagen igår tänkte jag på hur jag skulle formulera gårdagens inlägg, och speciellt efter kalaset.
Men tiden och framförallt orken fanns inte ens där, jag var helt slut.
Och såklart så vaknade Melissa flertal gånger under tiden jag försökte knopa ihop några rader så jag gav faktiskt upp - och lämnade det till idag istället.

Gårdagen va full av aktivitet, vi började dock dagen med en liten sovmorgon vilket var både välbehövligt och helt underbart för att sen fortsätta med frukost, och därefter göra oss klara för dagens första aktivitet - Vincents innebandy.
Igår var det familjedag på innebandyn, vilket innebar att hela familjen fick komma och prova på. Melissa va dock inte på topp så Roger stannade hemma med henne medans jag och de stora barnen körde och busade i en timme. wiho!
Hem och byta barn tänkte jag säga, men det brukar ju vara att Vincent är med sen byter vi bara av varandra så kör Roger och Klara på hennes balett, vilket han gjorde även igår medans jag och Vincnet fixade här hemma inför hans kalas.

Hans första kompiskalas och det började med att Ebba & Harry kom, tio minuter tidigt vilket för honom var en lättnad - För sen när alla kom samtidigt, vilken panik han hade i blicken han visste inte riktigt vart han skulle ta vägen, hur han skulle göra och hur han skulle hinna med allt. För när ena kompisens paket var öppnat sprang den kompisen iväg och nästa kom. Men då ville ju Vincent springa efter och leka - inte lätt. haha!
Han fick många fina paket och sitter i detta nu och leker med sin lera här bredvid mig.

Det var full rulle på dessa 8 barn, var av dem flesta liksom Vincent är 3år gamla. Så ja, ni kanske själv kan tänka er ljudnivån och så skönt det faktiskt var när alla barnen hade åkt hem.

Vincent hade själv bestämt att han ville bjuda på fruktsallad med vaniljsås och sen glass med chokladsås och maränger. Glassen var iaf uppskattad, frukten gick väl inte riktigt hem hos dem flesta. haha

Resterande del av dagen spenderade vi med att leka, halvsova och bara va. Halva huset är fortfarande kaos efter gårdagen, men vad gör det. Leksaker överallt men ingen stör sig på dem, inte just nu iaf. Kanske kanske tar jag ett ryck i eftermiddag, men just nu ska jag bara njuta. Njuta av lugnet och egentiden med Vincent. Så med detta avslutar jag detta inlägget! :D

Ha en fantastisk måndag!

Då hans två Paw Patrol tröjor låg i tvätten (dålig planering av mamman..) så ville han istället ha Pidde Pannkaka tröjan.. Nja, vi kompenserade. Han fick ha den - under skjortan! ;)

Av respekt mot barn & föräldrar kommer där inga bilder från själva kalaset.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jennifer,
Alltid lika mysigt med kalas 😃 Casper planerar redan sitt som bär av staplen i April ahahhahaha Men blir dock party som han säger då han fyller 13 år 😋
missjennifer.se
Malin Moen,
Vad mysigt med PAW PATROL temat 😃 Alltid mysigt med tema och barnkalas. Längtar till Lilleman kan få sitt första! 😃
MalinMoen.com
Hanna ,
Så roligt med sådant kalas! Kan dock tänka mig att du var helt slut efteråt o inte lika sugen på städbingen då🙈
www.hanilas.blogg.se
Mirre,
Oh roligt med paow Patrol tema och roligt att planera och ha kalas, ska bli kul att planera det =D
sweetwords.se
Kamilla,
Förstår att du var helt slut efter sonens kalas. De brukar vara intensiva som bara den. Så fint du gjort för sonen.
kamillaskamera.com/
katjaziden
katjaziden,
Åh vad fint ni hade fixat! Förstår att du var helt slut efteråt!!!
nouw.com/katjaziden
Madde,
Förstår att du är helt slut. Ett par timmar med massa 3 åring kan ju få vem som helst att inte orka ta sig ut soffan sen.
www.nouw/madelena
Fnulan,
Men sötnos, klart det blev lite för mycket =) Är det första gången så kan jah tänka mig att det är lite nervöst och spännande med sitt kalas. Så fint du fixat!
www.fnulan.se
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Kan tänka mig att ljudnivån har varit uppe på rekordhöjder, men se det positivt, det är ett helt år tills nästa, åtminstone för Vincent 😉
nouw.com/aqpsjumper
Carro ,
Vad roligt att han går på innebandyn.Jag väntar nog med att låta min son texta innebandy (så ingen får innebanndyklubban på sig) Vad skönt att ni har möjligheten till att byta av varandra.Jag kan tänka mig att ljudnivån var ganska hög på själva kalaset.Var föräldrarnna till barnen också med under tiden?
Cuevas.blogg.se