ett kalasande till!

Kvällens!

Igårkväll var jag verkligen så himla trött efter vi hade spenderat några timmar borta hos Kim & barnen, så när vi gick och la oss var klockan inte mer än 22. Dock är jag väldigt glad att jag somnade då, för sen vaknade Melissa en gång i kvarten i stort sätt hela natten och det var inte det att jag kunde trycka in nappen heller, nej de flesta gångerna va hon nästan otröstlig och ja, vi hann i stort sätt bara somna om och sen var det dags igen så tröttheten håller minsann i sig idag också..

Dagen idag har gått i rasande fart. Vi startade morgon i lugnt tempo dock, vi kom ju på igårkväll att det faktiskt inte var någon simskola imorse - så det tackar vi för!

Förmiddagen gick snabbt, och på den 1,5timmen innan jag och Klara skulle köra till Knislinge för Kaspers kalas hann jag inte med så mycket mer än fixa färdigt Klara inför kalaset.
Det var maskerad på schemat, och hon ville vara Snövit. Passade mig super eftersom hon hade klänningen, och för ett tag sen köpte vi en peruk som hon aldrig använt för den varit helt konstig och dessutom jättelång i luggen för henne. Men det tog jag minsann och fixa i förmiddags, och whoola, KLARA blev SNÖVIT.

Blev hon inte superfin som snövit?

Under tiden Klara var på kalas spenderade jag 2timmar i bilen, och gjorde absolut ingenting. Tyckte jag förtjänade det, eftersom jag visste att resten av dagen skulle gå i ett.
Här hemma hade dock Roger spenderat sin tid väldigt bra, för bra. Han hade både dukat, fixat inför dagens firade, haft en väldigt skrikig Melissa och ändå dammsugit och fixat massor. Och jag klagar om dagarna för att jag inte hinner göra något. suck på mig själv.

aja.

Jag och Klara var inom kvantum och hämtade smörgåstårtorna påvägen hem, och vi hann i stort sätt bara hem och byta kläder på Klara innan min pappa, Camilla och Casper knackade på dörren. Klara som då var väldigt trött orkade inte med allt så hon sprang in och gömde sig på rummet på tok för länge och vi fick nästan muta ut henne - ingen bra dag för henne alltså. menmen, så kan det vara ibland.

Hon kom iaf ut någon timme och fick träffa sin morfar och morbröder, för även Calle och hans flickvän Moa kom efter en stund.
vi smaskade i oss både smörgåstårta och sen massa glass, mums mums!

Nu däremot sitter jag och tittar på en gammal film som jag sett någon gång innan, men det är lagom i Melissas oroliga sömn och mina trötta ögon.

Hoppas ni haft en bra lördag :)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,
Så mysigt med maskeradkalas!😃 Så fin hon blev som Snövit!😃
varapavag.se
Sara,
Så fin fläta! Hoppas ni hade kul på kalaset 😊
sarapsvardag.se
Jennysvardag
Jennysvardag,
Så roligt med maskerad kalas. Så fin hon blev som snövit 😊
nouw.com/jennysvardag
Frökenny ,
Full fart! Väldigt fin snövit 🌸💕
nouw.com/frökenny
Elisa,
Hade en hel del uppvak inatt här hemma, lyckligtvis så funkade nappen iaf 😴
Vilken fin Snövit! hoppas hon hade riktigt roligt på kalaset 😊
elisamatilda.se
Fröken Rödlök ,
Men så fin hon blev. Du gjorde ett bra jobb med peruken 😊
www.frokenrodlok.se
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Vad fin hon blev som snövit 🌸 Inte lätt att ha varit iväg på kalas och sen behöva ha kalas hemma också när man är så liten 🌸
nouw.com/aqpsjumper
Jennifer,
En perfekt liten snövit 😃 Mega söt ju!
missjennifer.se
Carro ,
Vad roligt att peruken kom till använda till slut och hon blev ju en jätte söt snövit.Kan tänka mig att hon blev överlycklig över att få vara snövit på kalaset.
cuevas.blogg.se
Senita
Senita,
Hon var jätte fin😍😍😍
nouw.com/senita