ett besök på vårdcentralen

Lilllördag i alla ära, men på en tisdag? haha..

Ett samtal till vårdcentralen resulterade i att vi fick ta en sväng inom där innan det var dags att styra bilen till Sösdala och bästaste bästa vännen med fina barn.
Besöket på vårdcentralen kändes lugnande för denna mamman, egentligen löjlig sak att söka vård för, men jag kände ändå att någon behövde titta på hennes lilla tå som inte alls ville läka ihop och mycket riktigt, det hade läkt ihop, fast i ett jack in.. och jacket va inte helt fint. Men att ha tätförslutande plåster på vår tvååring är inte det lättaste. Vi körde till Tyringe och lämnade av Roger som skulle vidare på annat håll och vi hann inte ur Tyringe igen innan Melissa hade tagit av sig skorna, strumpor och såklart plåstret... SUCK!

Jag satte såklart på nytt när vi kom till Sösdala, men tösen som inte gillar strumpor hade tagit av sig dem i sandlådan, vilket också resulterade i att plåstret tyvärr följde med där så hon fick faktiskt vara utan resten av dagen, det var liksom inte lönt. Nya försök imorgon helt enkelt.

Dagen i Sösdala va såklart mysig, hade inte förväntat mig något annat. Trevligt sällskap och överlag var barnen duktiga och höll sams. :D God kaka hade vi med oss också, knäckig rabarberpaj - MUMS!

Vi stannade lite väl länge, och vi visste att vi var tvungna att köra inom en affär på vägen hem och handla inför utflykten imorgon, men vet ni. Våra barn chockerade mig totalt. Inte ett pip, inte ett gnäll inget stimm och stoj. Så jäkla duktiga var dem. och när vi kom hem fortsatte det i samma mönster. Nu sover alla tre sen en stund tillbaka och jag lutar mig tillbaka i soffan framför en serie en stund innan det är dags att krypa ner i sängen och kanske kommer Roger snart hem :)

Ni är bäst!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer