Ensamtid, vad gör vi då?

Hej alla fina!
Hur har er dag varit hittentills?
Vår har varit bra, jag startade ju dagen med lek och bus med Vincent för att sen starta upp den ännu mer med en brakfrukost på golfrestaurangen i Hässleholm. MUMS! Dock orkade jag inte lika mycket som jag hade velat, hade velat trycka i mig fler nya bakade bullar, med massa gott pålägg och sen såklart gärna en av var sort av kakorna. Men riktigt så funkar det ju inte och det är kanske väl det, haha!


Planerna idag är för övrigt inte så väldans många, Roger är nere och grejar i källaren just nu. Vincent sover middag och Klara är hos en kompis och leker, och jag. Ja jag sitter och slöar i soffan och inser att magen börjar bli hungrig så det kanske är dags att äta något. Va ute och tog en promenad med Senita innan när Vincent skulle sova, välbehövligt och skönt att komma ut lite. Sen är det klart alltid kul att tragga massa skit.
Annars så är planerna mer att leka med Vincent när han vaknar, sen hämta hem Klara någongång i eftermiddag. Och ikväll ska vi hem till svärföräldrarna och fira svärfar som fyller år dagen till ära. Alltid lika mysigt att vara där så det ser vi framemot, det enda jag kanske inte egentligen ser framemot är att Klara förmodligen skulle stanna kvar och sova över till imorgon. Kul för henne, mindre roligt för denna mamman som helst vill ha henne vid sig 24/7.. haha

Men det är klart, hon behöver sin egentid hos farmor och farfar med och vetskapen om att hon har det mer än toppen där gör det mycket lättare att släppa det. Sen är det väl alltid jobbigt, och kommer väl förmodligen alltid vara. ;)

Nej nu ska jag ta något att äta, sen ska jag försöka vila lite så jag orkar med kvällen. Blev ju trots allt en tidig morgon, vilket jag inte är van vid. Haha.


ha det så bra fina du.

Håll utkik i bloggen, nytt samarbete på gång! ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Förstår att du vill ha henne hemma, men tror det stärker dig lite att hon får sin egen tid också 😊 ha en underbar dag fina du! <3
nouw.com/angelicaelversson
skrivochvarglad
skrivochvarglad,
Spännande med ett nytt samarbete 😃
nouw.com/skrivochvarglad
Linda,