Ensamhet..

Här sitter jag, i soffan och myser med en halvt sovande bebis bredvid mig. Hon vaknade för en stund sen och verkade inte ha några planer på att somna om. Men snaaaart sover hon nog igen 🙏🏻 aja, förutom att jag inte kan gå och lägga mig tillsammans med Roger gör det inte så mycket så länge hon är på bra humör och bara är nöjd med att jag sitter här.
När Vincent va liten ville han gärna att man gick runt med honom hela tiden, vilket va lite jobbigt såhär sent ;) haha. Han va visst nöjd vissa kvällar, men vissa kvällar va jättejobbiga.

Han är förövrigt världens sötaste, på alla punkter. Helt fantastisk är han. ❤️ och alla dessa ord som bubblar ur denna lilla människan, hela tiden.
Javisst har han sina stunder där man helst av allt bara skulle vilja stänga av öronen och gärna sätta honom i sängen och låta han bli där i en timme eller så. Men åh, jag har äntligen lärt mig att se allt de där positiva mellan de negativa.
Dock finns det dagar där mitt tålamod tryter, orken inte finns där och frustrationen för att jag inte hinner med verkens någon av barnen eller något annat. Men vad gör det om hundra år? 🤔

😍

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
åh så söta barn du har! 😊
nouw.com/emmamehrali
emmamatildaa
emmamatildaa,
Tack du 😘
nouw.com/emmamatildaa
8barnochfru
8barnochfru,
Så fina dom är 😍
nouw.com/8barnochfru
emmamatildaa
emmamatildaa,