Ensam & trött!!

Hej alla fina!
Igår blev det inte så mycket tid för verkens det ena eller andra, först va det mammaträff med god frukost och massa tragg om både det ena och det andra.
Så hela förmiddagen gick åt det, hann hem och vända och sen va det dags att hämta hem de två stora busarna :p Med oss hem tog vi Mollie så eftermiddagen blev det lek och bus med Vincent eftersom han va halvt förtvivlad för att han inte fick vara med flickorna och leka. Kvällen blev det mat och strax därefter kom svärfar hit, och en stund efter kom även svärmor. Så klockan 21, lagom till Syrror på tven blev jag och Melissa själva. De andra barnen sov och Roger va och träna :)

Imorse hämtades Klara av Elin, och än är hon inte hemma ;) haha. Vincent va förtvivlad, men det löste sig genom att Oliver, Senita och Neja kom hit en stund och lekte :) så nu sover Vincent, och jag sitter i soffan med melissa sovandes i famnen - vilket jag tänkte ändra på för tänkte se om jag kunde hinna stryka lite idag - men vi får se helt enkelt.

Andra planer idag är där nog inga mer än att jag vill/behöver in och handla senare idag/kväll. Vill till hemmakväll, såklart för att handla godis egentligen. Men tänkte se om där fanns vaniljcola zero för det fick jag höra att dem skulle ha - så håll tummarna :D

Bild från härromdagen på töserna :)

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer