En värdelös mamma.

Hej på er.
Precis som överskriften säger, så känner jag idag.
Dagen jag fasat för ett tag är kommen, Roger börja jobba idag och det innebär att jag har fulla ansvaret både för hem och barn, men såklart inom gränserna där jag orkar. Lite får han ju faktiSkt backa upp sin höggravida käring ;)

Men iaf. Jag känner mig totalt värdelös just nu, Vincent vaknade på strålade humör och det första jag behövde göra va att muta honom med babblarna för att kunna springa och kräka. Wiho.
Så morgonmyset, ja det blev inget vanligt morgonmys men jag mutade honom med en dusch istället så vi mös där nere ist. 👌🏻
Illamåendet har sen förföljt mig hela morgonen, innan frukost och efter. Och nu Fick jag inte behålla frukosten längre heller och det enda jag känner smak av är de förbannade järntabletterna. 😩😭.

Jag känner mig också helt väckt i både huvud och kropp, något som kom för en stund sen. Men jag vet inte om det har med att göra att de tar energi när man inte mår bra. Känns inte okej iaf.
Pax för att sova middag när Vincent sover 🙋🏼, får muta Klara med en film eller något så kanske jag kan slumra till i soffan bredvid henne. 🤔

Aja. Så första dagen själv, den blir kanske inte riktigt som tänkt. Men än är dagen inte slut och jag hoppas innerligt att mitt mående vänder, gärna nu.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer