En utmaning för mig, kanske lätt för dig.

Helgens stora utmaning har passerat, ett kalas.
För mig har det betytt kakor, godis och allt i en oändlighet - för jag kan inte bara ta en och vara nöjd med det. Eller ja. Det har inte varit så innan.

Idag var det så.
Maten anpassade jag så det gick ihop med mina smartpoints, både innan och på kalaset. - ingen konst.
Godisskålen åkte fram och suget kom direkt, såklart. MEEEEEN jag tog fram min bars på 4sp och åt den, och nöjd. Så himla gott. Den måste jag verkligen köpa fler av!
Jag unna mig lite glass, & jag tog en salt karamell att suga på. Och jag känner mig riktigt stolt att jag faktiskt höll mig till detta, och jag kände inget mer behov av det.
Så ikväll lägger jag mig, med 0an på Sp-kontot för tredje dagen i rad. Klapp på axeln för jag är minsann grym, jag är på rätt spår och det är tack vare viktväktarna! Wiho!

Och på tal om viktväktarna har jag fått äran att ha samarbete med dem, så framöver kommer ni både här på bloggen och på Instagram få följa min resa, förhoppningvis ner till målvikten och in i mål - 2019 är mitt år, här ska kämpas - det ska vara värt det & det är ingen större uppoffring när man vet vad man vinner på det.

Men mer om mitt varför och mina mål i ett annat inlägg, nu ska jag krypa intill min älskling & stänga mina ögon för dem är minsann så trötta efter allt trevligt kalasande idag! 😍

En pinsamt skitig spegel, får nog åtgärdas imorgon😱😂

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Prästvägen , Finja

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Så fin du är😍 Du är jätteduktig som inte åt så mycket sött idag trots att det var kalas. Ska bli intressant att följa din resa❤nouw.com/amandizan
charlottelinden.se
charlottelinden.se,
Vad duktig du är! Jag hade också haft svårt att stå emot om man blir suktad på det sättet, men du klarade det ju galant 😊charlottelinden.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

En blåtira & valet mellan bil & barbie!

Godkvällens.
Här sitter jag lite smått frustrerad över att duschen gick i sönder när jag skulle duscha för en stund sen, jag har ingen blekaste aning om vad jag gjorde för fel och hur den kunde gå sönder. Men slangen sprack.
Såhär sitter jag halvt blöt i håret och i klädd handduk och väntar på att min händiga man ska fixa så jag kan duscha. Haha!

Fick lite sovmorgon imorse, Roger gick upp med barnen och åt frukost och Vincent han kom in till mig först efter de hade ätit färdigt. PANG sa det och rätt som det var fick jag en leksaksradio i huvud. Nej riktigt så va det inte, han lekte precis vid mig och jag tyckte det började bli lite vilt, nog inte alls så men när man ligger precis med huvudet bredvid kan man få tanken både en och två gånger. Och sa automatiskt "akta mammas huvud, inte slå mamma i huvudet" och givetvis så pang. Han blev minst lika ledsen som jag, sprang ut till Roger sen kom han inspringade igen. Krama mig och sa förlåt.
Inte lätt de där, att få idéer av mamma.

När jag hade legat kvar och tyckt synd om mig själv en stund till läste jag mig till att de skulle vara mammafika idag, gick in och fråga Klara om det var något hon va sugen på och jag hann knappt prata färdigt innan hon utbrast "JAAAA" så de var bara att svara att vi kom, jag och barnen och gå upp och klä sig.
Bilen styrde vi till Sösdala och spenderade förmiddagen där.
Några bilder från de blev det dock inte. Men det var gott och trevligt. - Välbehövligt!

Efter ett försök att få i Vincent lunch bestämde vi oss för att köra hem så han kunde sova, även ifall de var en timme senare än vad det brukar va. Ibland får man rucka på tiderna ;) Han somnade iaf i bilen och jag lämnade för första gången barnen i bilen medans jag sprang in på både kvantum och OKQ8 och hämtade paket som hade kommit. En klump i magen, men det gick bra och jag fick Klara att låsa dörrarna från insidan (just in case..) haha. Ja man vet minsann aldrig vad där är för människor.. Och låsa bilen med nyckeln va inte på kartan för sist jag gjorde det så gick larmet. Men iaf, hämtade Vincents näringsdrycker och ett paket från en sponsor till bloggmiddagen - och eftersom det ska vara lite hemligt för de som ska medverka kommer det inte heller komma upp några bilder på detta fören den 29/4 ;)

När vi kom hem blev det tvtittande en stund för Klara och jag tog en promenad med Senita, tragga skit och lite så. :D
Sen var det lek som stod på agendan, och mitt i leken gick Klaras ena prinsessko sönder, och hon blev helt förkrossad när Roger konstaterade att det inte gick att laga den fler gånger så jag bestämde mig för att packa in barnen i bilen och köra till Nisses för att köpa nya. En nöjd Klara, en missnöjd Vincent och en trött mamma. men vi tog oss in, hittade skor. Sen gick vi ett varv bland de andra grejerna och Klara hitta en barbie hon ville ha, så tänkte jag. Ja men då kan ju Vincent få något likvärdigt. Gick bort till spel, pussel osv. För han har börjar intressera sig av just pussel. Han valde ett fint och trodde att det skulle vara fröjd med det, sen hitta han en bil. Aja tänkte jag. Då får de vars två saker, rätt ska vara rätt. Men när vi kom till barbiedockorna sen så skulle han minsann inte ha bilen, han slängde den mot mig och rusade fram mot törnrosa, den skulle han ha. Haha!
Bros på sin syster? - ja de är nog så. Två barbiedockor blev det iaf och ingen va gladare än Vincent.
Internet suger idag och jag tror detta inlägg tagit minst en halvtimme att få klart på grund av det. SUCK! Nu är iaf duschen lagad så nu ska jag ner och duscha :D Hörs sen finisar!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer