En trött mamma slänger..

Godkväll finisar!
Ikväll somnade jag i samband med att jag nattade Klara, händer titt som tätt och självklart är det så mysigt! Ikväll har jag huvudvärk så jag tror huvudet behövde de, haha. Så nu ligger jag utslagen i soffan och slökollar på tven, myser med katten och kollar lite bloggar som jag inte hunnit med under dagen.
Idag har jag och Vincent varit iväg hela förmiddagen, först hos läkaren och sen va vi i bjärnum och testade på babybadet.
Hos läkaren gick det superbra, förutom att det tog tid innan vi kom in till själva läkaren. Kasst men tyvärr blir det ju så ibland. Vincent han passade på att charma alla sköterskor i korridoren/de andra rummen sålänge så det gick ändå. Haha!
En vikt på 8.8kg & en längd på 78,5cm 👌🏻 en perfekt liten gosse som tagit ett litet skutt på vikten vilket läkaren självklart jublade över, men tiden hos dietisten kvarstår så något vettigt får vi nog ut av det också.
Läkarbesöket idag var mer inriktat som uppföljning av astmamedicinen som vi fick utskrivet i januari. Blir fortsatt användning av den ena sorten fram till maj. Sen i sommar ska vi prova och vara utan och hoppas på att han slipper ha det mellan förkylningarna.

Efter läkarbesöket stack vi som sagt och bada i Bjärnum, med Mikaela och Silja 😍 supermysigt, rekommenderar det starkt. Lugnt och skönt med bara småttingar (0-2år) och massa leksaker som inte brukar finnas framme annars. 👍🏻 ett plus va ju musiken, men den hörde vi ju visserligen inte ändå när vi satt i den andra poolen, för vi var mest där eftersom våra vildningar (läs Vincent! Silja är världens lugnaste ;)) ville mest kunna spralla rundor själv. Haha

Efter badet blev det snabblunch i form av TKkiosken i Bjärnum. Har nog inte ätit där sen högstadiet. Haha!
Sen hem, lägga Vincent, hämta Klara och sen massa bus fram till bollskoj nu ikväll.
Efter det blev det på Klaras önskan pannkakor 👌🏻
Förstår ni att jag är slut? Och ändå är de inte jag som fixat och donat här hemma, nej de är min kära sambo som fixar och donar för fullt varje dag. ❤️

Nu ska jag titta på tv med min man som äntligen satt sig i soffan, kanske blir det PH ikväll med om jag inte somnar innan. Jg skulle inte kolla, men jag tycker det är så roligt med såna program. 😂 någon mer än jag som tittar?

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer