En touch av självförtroende!

För visst tycker jag det är superroligt med smink, även ifall jag kanske inte behärskar några speciella tekniker inom det eller har egentligen någon susning om vad som är bra och inte bra.
Jag har alltid kört på någon mascara jag tyckt sett bra ut och har för det mesta lyckats..
Resten har liksom blivit att man kanske köpt något som någon annan rekommenderat, men på sin höjd har jag genom åren använt Mascara, Eyeliner, Rouge, Foundation och ögonskugga. Allt annat är egentligen okänt i mina ögon. Haha

MEN

jag vill ju såklart lära mig, och jag har blivit intresserad av det. Jag tycker det är roligt att sminka mig och självförtroendet höjs en aning när sminket åker på.
Idagsläget har jag dock gjort fransar, och har haft sen någon månad tillbaka så därför är inte Mascara något jag använder just nu, men det andra sminket vi fick från Viva La Diva i goodiebagens provade jag faktiskt redan på kvällen när vi skulle göra vid oss till middagen. Och såklart åkte sminket ner i sminkväskan!

Mascara, eyeliner, läppglans samt rouge och highlighter från Viva La Diva

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,
Det är kul med smink, men jag använder det mest till festligare tillfällen😊 Till vardags blir det lite mascara.
varapavag.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Youtube var min bästa vän när jag lärde mig sminka mig hihi!
nouw.com/celinelundqvists
Visst är det skönt att slippa mascara? Viva la diva har jag testat några produkter av tycker märket är bra 😊. GIllar väl smink med fast nu med fransar känns det inte som man behöver lika mycket 😊
www.saramadeleine.se
Malin Moen,
Har alltid önskat att få bära fint smink och kanske skulle även passa i det. Vill gärna bli bra på att sminka. Men är verkligen hemsk dåligt på det 😊 Haha!
MalinMoen.com